Cont turist Cont agentie Cont hotel |
Infoturism.ro - rezerva vacanta online
Inapoi la cautare oferte Home > Sejururi > Sejur Tokyo >

Sejur Hotel Grand Nikko Tokyo Daiba

Sejur in Tokyo la Hotel Grand Nikko Tokyo Daiba

Hotel Grand Nikko Tokyo Daiba Hotel Grand Nikko Tokyo Daiba Hotel Grand Nikko Tokyo Daiba
Această proprietate este la 7 minute de mers pe jos de plajă. Grand Nikko Tokyo Daiba este primul hotel Grand Nikko din Japonia, deschis de la 1 iulie 2016. Situată în zona Golfului Tokyo din Odaiba, această proprietate este cel mai apropiat hotel de stațiune urbană de centrul Tokyo, la 20 de minute de mers cu trenul și monorailul de Gara JR Tokyo. În întreaga proprietate este disponibil WiFi gratuit.

Camerele spațioase ale acestui hotel au decor elegant în stil european și oferă acces gratuit la internet prin cablu în întreaga proprietate. Toate camerele includ TV cu ecran plat cu canale prin satelit, pernă din pene și zonă de relaxare. Etajele superioare au vedere panoramică la Golful Tokyo, precum și vedere la Podul Curcubeu și Turnul Tokyo.

Teppanyaki Icho și restaurantul de grătar, The Grill on 30th oferă vederi spectaculoase asupra orizontului de la etajul 30. Există, de asemenea, un restaurant de sushi, un restaurant japonez și chinezesc, pe lângă alte câteva cafenele și baruri.

Aeroportul Tokyo Haneda este la 20 de minute de mers cu autobuzul, iar zonele centrale ale orașului Tokyo sunt, de asemenea, ușor accesibile de la proprietate. Tokyo Big Sight este la 10 minute cu monorail. Oaspeții se pot bucura de cumpărături sau de excursii în Odaiba.


# #