Cont turist Cont agentie Cont hotel |
Infoturism.ro - rezerva vacanta online
Inapoi la cautare oferte Home > Sejururi > Sejur Tokyo >

Sejur Hotel Tobu Levant Tokyo

Sejur in Tokyo la Hotel Tobu Levant Tokyo

Hotel Tobu  Levant Tokyo Hotel Tobu  Levant Tokyo Hotel Tobu  Levant Tokyo
Tobu Hotel Levant Tokyo a primit premiul din partea călătorilor de pe TripAdvisor în 2018 și este situat convenabil la doar 3 minute de mers pe jos de gara JR Kinshico.

Proprietatea este la 3 minute cu trenul spre gara Oshiage, unde se află Tokyo Skytree. Gara Akihabara este accesibilă în 6 minute cu trenul pe linia JR Sobu, iar gara Tokyo se află la 8 minute pe aceeași linie cu trenul rapid. Gara Shinjuku este la 26 de minute prin liniile JR Chuo și Sobu. Gara Asakusa se află la o călătorie de 10 minute, iar gara Shibuya este la 28 de minute pe linia de metrou Hanzomon.

Hotelul oferă servicii de transfer de la aeroportul Narita și aeroportul Haneda la o taxă suplimentară. Acesta oferă autobuze de transfer gratuite între hotel și Tokyo Disney Resort.

Accesul la internet WiFi este gratuit în zonele publice. Sunt oferite și servicii de schimb valutar. Fiecare cameră are podea cu mochetă, TV cu ecran plat și canale prin satelit, un frigider și acces gratuit la internet prin cablu și wireless. Baie privată include cadă şi articole de toaletă gratuite.

Restaurantul Verdure oferă bufete generoase toată ziua, preparate chiar în fața oaspeților. Puteți savura vederea minunată la SkyTree și mâncăruri japoneze elegante la Ren Restaurant & Bar. Crystal Movement Lobby Lounge servește mese ușoare și băuturi răcoritoare.


# #