Cont turist Cont agentie Cont hotel |
Infoturism.ro - rezerva vacanta online
Inapoi la cautare oferte Home > Sejururi > Sejur Ulcinj >

Sejur Hotel Palata Venezia

Sejur in Ulcinj la Hotel Palata Venezia

Hotel Palata Venezia Hotel Palata Venezia Hotel Palata Venezia Hotel Palata Venezia Hotel Palata Venezia Hotel Palata Venezia Hotel Palata Venezia Hotel Palata Venezia Hotel Palata Venezia Hotel Palata Venezia Hotel Palata Venezia Hotel Palata Venezia Hotel Palata Venezia Hotel Palata Venezia Hotel Palata Venezia Hotel Palata Venezia Hotel Palata Venezia Hotel Palata Venezia
Localizare: Hotelul Palata Venezia este situat in orasul Ulcinj, într-o construcție fortificată veche. La 40 m există o plajă cu nisip, iar în împrejurimi se găsesc și alte plaje. Plaja stâncoasă Liman este situată la 5 minute de mers pe jos. Plaja cu nisip Mala și plaja cu pietre Skela sunt de asemenea ușor accesibile pe jos. Centrul oraşului Ulcinj se află la 500 m. Acolo veţi găsi magazine, cafenele, baruri și restaurante. Velika Plaža, cea mai lungă plajă cu nisip din această regiune din Muntenegru, se întinde pe o distanță de peste 12 km.

Facilitati hotel: Complexul Palata Venezia pune la dispozitia turistilor camere si apartamente spatioase, majoritatea cu vedere spre mare, parcare in apropiere, WiFi gratuit și o terasă comună spațioasă cu vedere la zona de coastă.

Dotari camere: Găzduite de un fost castel regal, camerele au o ambianță istorică aparte şi constituie ele însele o atracție turistică. Camerele si apartamentele sunt dotate cu baie proprie, internet, aer conditionat, TV cu ecran plat, minibar şi birou.


# #