Cont turist Cont agentie Cont hotel |
Infoturism.ro - rezerva vacanta online
Inapoi la cautare oferte Home > Sejururi > Sejur Uludag >

Sejur Hotel Grand Yazici Uludag

Sejur in Uludag la Hotel Grand Yazici Uludag

Hotel Grand Yazici Uludag Hotel Grand Yazici Uludag Hotel Grand Yazici Uludag
Localizare: Grand Yazici Ski Hotel este situat pe înălţimile Uludag din Golful Gemlik şi oferă privelişti magnifice şi o varietate de facilităţi de spa şi de activităţi.

Descriere hotel: Oaspeţii se pot bucura alegând unul dintre numeroasele moduri de relaxare la centrul spa, vizitând centrul de înfrumuseţare sau menţinându-se în formă la sala de gimnastică.

Cazare: Grand Yazici dispune de 250 camere şi suite, care includ camere family şi camere pentru persoane cu dizabilitati. Dotari camere: Toate camerele au TV prin satelit şi băi bine utilate.

Facilitati: Restaurant, bar, recepţie 24 de ore, grădină, terasă, lift, seif, cameră de bagaje, magazine în hotel, depozit schiuri, fumatul interzis în toate spaţiile publice şi private, saună, sală de fitness, schi, cameră de jocuri, spa & sentru de wellness, masaj, biliard, grătar, hamam, scoală de schi, piscină interioară, room Service, săli de conferinţă şi petreceri, spălătorie, salon de frumuseţe, facilităţi cameră VIP, serviciu de călcat îmbrăcăminte, suită nupţială, schimb valutar, inchirieri auto, birou de turism, fax/copiator, inchiriere echipament de schi la hotel, internet wireless este disponibil în camerele hotelului şi este gratuit, internet wireless este disponibil în zone publice şi este gratuit, parcarea privată gratuita (nu este necesară rezervare).


# #