Cont turist Cont agentie Cont hotel |
Infoturism.ro - rezerva vacanta online
Inapoi la cautare oferte Home > Sejururi > Sejur Valencia >

Sejur Hotel Holiday Inn Express Ciudad De Las Ciencias

Sejur in Valencia la Hotel Holiday Inn Express Ciudad De Las Ciencias

Hotel Holiday Inn Express Ciudad De Las Ciencias Hotel Holiday Inn Express Ciudad De Las Ciencias Hotel Holiday Inn Express Ciudad De Las Ciencias Hotel Holiday Inn Express Ciudad De Las Ciencias Hotel Holiday Inn Express Ciudad De Las Ciencias Hotel Holiday Inn Express Ciudad De Las Ciencias
Hotelul Express by Holiday Inn Ciudad de las Ciencias se află la 5 minute de mers pe jos de Oraşul Artelor şi Ştiinţelor din Valencia. Acesta oferă acces Wi-Fi gratuit şi o piscină în aer liber de sezon, cu şezlonguri.

Toate camerele de la hotelul Holiday Inn au aer condiţionat şi baie privată, cu uscător de păr. De asemenea, în camere există TV prin satelit şi birou.

Micul dejun este servit în sala de mese, care are vedere spre zona piscinei. Hotelul are o recepţie cu program non-stop şi un birou de turism unde puteţi primi informaţii despre Valencia şi împrejurimi.

Uşor accesibil venind de pe Autostrada V91, hotelul Express by Holiday Inn este situat în spatele centrului comercial El Saler. Există autobuze spre centrul oraşului, care pleacă de la o staţie aflată la 5 minute de mers pe jos.

Quatre Carreres este o alegere excelentă pentru călătorii interesați de acvariu, muzee și bucătărie gourmet . Localnicii apreciază Quatre Carreres și pentru plimbare în oraș, bucătărie gourmet și plajă.
Camerele Hotelului: 100, Lanţ hot


# #