Cont turist Cont agentie Cont hotel |
Infoturism.ro - rezerva vacanta online
Inapoi la cautare oferte Home > Sejururi > Sejur Varsovia >

Sejur Hotel Golden Tulip Warsaw Center

Sejur in Varsovia la Hotel Golden Tulip Warsaw Center

Hotel Golden Tulip Warsaw Center Hotel Golden Tulip Warsaw Center Hotel Golden Tulip Warsaw Center Hotel Golden Tulip Warsaw Center


Golden Tulip Warsaw Centre este situat la doar 15 minute de Gara Centrală din Varşovia şi oferă camere cu minibar şi internet Wi-Fi gratuit. Dimineaţa este servit un mic dejun variat tip bufet.

Golden Tulip oferă camere spaţioase şi moderne, care includ un aparat de ceai şi cafea, biscuiţi şi apă minerală. Toate camerele sunt dotate cu aer condiţionat şi oferă un televizor cu programe prin satelit şi Canal+.

Oaspeţii hotelului au acces gratuit la saună, la sala de fitness şi la cada cu hidromasaj. Personalul de la recepţie este disponibil nonstop şi poate aranja servicii de spălătorie şi de transfer.

Restaurantul Golden Tulip, Branche, serveşte mâncăruri internaţionale, inclusiv opţiuni vegetariene. În serile de joi, barul hotelului găzduieşte spectacole live de jazz.

Golden Tulip Warsaw Centre este situat la aproximativ 5 minute de mers pe jos de Muzeul Insurecţiei din Varşovia. Zona istorică a Varşoviei se află la 3 km.# #