Cont turist Cont agentie Cont hotel |
Infoturism.ro - rezerva vacanta online
Inapoi la cautare oferte Home > Sejururi > Sejur Vatra Dornei >

Sejur Hotel Silva

Sejur in Vatra Dornei la Hotel Silva

Hotel Silva Hotel Silva Hotel Silva Hotel Silva Hotel Silva Hotel Silva
Localizare: Hotelul Silva este amplasat intr-un cadru natural deosebit si usor accesibil, avand o pozitie priveligiata in centrul statiunii balneo - climaterice Vatra Dornei.

Structura de cazare: Hotel Silva, cu o arhitectura moderna, este unul din cele mai elegante si rafinate hoteluri din Bucovina. Constructia este ridicata intr-o zona ce ofera o priveliste incantatoare a depresiunii Dornelor. Hotelul dispune de 42 locuri de cazare, in 2 apartamente si in 18 camere duble. Toate unitatile de cazare sunt dotate cu balcon, TV, telefon, dus, cada.

Facilitati si servicii: Hotelul dispune de restaurant propriu cu o capacitate de 60 de locuri, o sala de sedinte cu o capacitate de 25 de locuri, bar cu terasa, parcare pazita, sauna, sala de fitness, club de noapte. Exista diverse posibilitati de agrement: partie de schi dotata cu teleschi pe o distanta de 900 de m si telescaun pe o distanta de 3.5 km, partie de sanie, rafting pe raul Bistrita, initiere in zbor cu parapanta, mountainbike, inchiriere echipament sportiv.


# #