Cont turist Cont agentie Cont hotel |
Infoturism.ro - rezerva vacanta online
Inapoi la cautare oferte Home > Sejururi > Sejur Venetia >

Sejur Hotel Bauer

Sejur in Venetia la Hotel Bauer

Hotel Bauer Hotel Bauer Hotel Bauer Hotel Bauer Hotel Bauer
LOCATIE: Hotelul Bauer ofera oapetilor sai un serviciu impecabil, ospitalitate si o atmosfera eleganta, ceea ce face din acest hotel una din locatiile preferate de catre artisti si familii regale.
Situat in "inima" Venetiei, intrarea principala a hotelului se afla in Campo San Moise, la cateva minute de Piata San Marco si de cele mai elegante magazine ale orasului. Hotelul beneficiaza de propriul debarcader in Rio di San Moise, unul dintre canalele Venetiei, frecventat de gondolieri pe timpul sezonului cald.

FACILITATI: Restaurantul "De Pisis" ofera specialitati din bucataria mediteraneeana si locala, ce pot fi servite fie inauntru fie afara pe terasa ce are vedere la Canal Grande. Deasemenea clientii hotelului se pot bucura de privelistea catre Canal Grande, Chiesa della Salute, savurand cocktailuri originale preparate de barmanii barului "B-Bar". Deasemenea hotelul ofera o varietate de sali de conferinte, renovate, cu dotari de ultima generatie ce pot primi pana la 140 de participanti.

CAMERELE: Imbratisand veritabilul aer venetian, Hotel Bauer ofera 97 de camere luxoase si spatioase si 18 suite, toate pastrand farmecul nostalgic al zonei. Decorate in stilul secolului XIV si XV ce se imbina perfect cu dotarile de ultima tehnologie si cu privelistile ametitoare ale Venetiei. Acestea dispun de uscator de par, tv, minibar, A/C, seif, unele cu terasa.City break in Venetia! - 3 nopti detalii despre agentia Silver Holiday
Perioada Pret/sejur/persoana/tip camera
De la Pana la Cam. single Cam. dubla Cam. tripla + RON    
15.Nov.2020 18.Nov.2020 - 445 - -
Transport: Avion
*Nota: Preturile sunt exprimate in EURO / sejur / persoana / cu Mic dejun inclus
Data ultimului update: 26.05.2020
detalii oferta

City break in Venetia! - 3 nopti detalii despre agentia Silver Holiday
Perioada Pret/sejur/persoana/tip camera
De la Pana la Cam. single Cam. dubla Cam. tripla + RON    
11.Oct.2020 14.Oct.2020 - 605 - -
Transport: Avion
*Nota: Preturile sunt exprimate in EURO / sejur / persoana / cu Mic dejun inclus
Data ultimului update: 21.04.2020
detalii oferta
# #