Cont turist Cont agentie Cont hotel |
Infoturism.ro - rezerva vacanta online
Inapoi la cautare oferte Home > Sejururi > Sejur Venetia >

Sejur Hotel Royal San Marco

Sejur in Venetia la Hotel Royal San Marco

Hotel Royal San Marco Hotel Royal San Marco Hotel Royal San Marco Hotel Royal San Marco Hotel Royal San Marco Hotel Royal San Marco
Hotelul Royal San Marco este situat central, chiar în spatele celei mai celebre pieţe a oraşului, pe o stradă îngustă tipică Veneţiei.

Hotelul Royal San Marco este un exemplu de ospitalitate tradiţional veneţiana, un amestec de curtoazie si experienţa. Hotelul oferă servicii impecabile, facandu-i pe turişti sa se simtă cu adevărat ca acasă. Mezaninul minunat întâmpina oaspeţii hotelului cu tapiţerii sofisticate, elegante, mobilier modern, podele de marmura si canapele de piele, completând confortul hotelului.

Ziua dvs. începe cu un mic dejun bufet bogat şi variat, care este disponibil până la 10:30. Vizavi de hotel veţi găsi o cafenea şi un confortabil bar in stil american.

In 2005 hotel Royal San Marco a fost complet renovat, iar in prezent pune la dispozitia oaspetilor sai un bar, trei restaurante si un centru de afaceri. La cerere oaspetii pot primi si rezervari pt biletele de tren, tururi de oras sau servicii de transfer.

Facilitati hotel: restaurant, bar, recepţie 24 de ore, ziare, aer condiţionat, room service, săli de conferinţă şi petreceri, spălătorie, agenţie de turism, fax/copiator.

Dotari camere: Toate cele 42 de camere si de apartamente sunt dotate cu grup sanitar propriu, aer conditionat, mini frigider, tv, seif.OFERTA CITY BREAK - VENETIA - 3 NOPTI - ZBOR DIN CLUJ NAPOCA (T.L) - 3 nopti detalii despre agentia Z Tour
Perioada Pret/sejur/persoana/tip camera
De la Pana la Cam. single Cam. dubla Cam. tripla + RON    
17.Apr.2022 20.Apr.2022 - 350 - -
Transport: Avion
*Nota: Preturile sunt exprimate in EURO / sejur / persoana / cu Mic dejun inclus
Data ultimului update: 07.01.2022
detalii oferta

SUPER OFERTA DE PASTE IN VENETIA - SEJUR 3 NOPTI - PLECARE DIN CLUJ NAPOCA (T.L) - 3 nopti detalii despre agentia Z Tour
Perioada Pret/sejur/persoana/tip camera
De la Pana la Cam. single Cam. dubla Cam. tripla + RON    
23.Apr.2022 26.Apr.2022 - 504 - -
Transport: Avion
*Nota: Preturile sunt exprimate in EURO / sejur / persoana / cu Mic dejun inclus
Data ultimului update: 01.12.2021
detalii oferta
# #