Cont turist Cont agentie Cont hotel |
Infoturism.ro - rezerva vacanta online
Inapoi la cautare oferte Home > Sejururi > Sejur Venetia >

Sejur Hotel Le Boulevard

Sejur in Venetia la Hotel Le Boulevard

Hotel Le Boulevard Hotel Le Boulevard Hotel Le Boulevard Hotel Le Boulevard Hotel Le Boulevard Hotel Le Boulevard Hotel Le Boulevard Hotel Le Boulevard Hotel Le Boulevard Hotel Le Boulevard Hotel Le Boulevard Hotel Le Boulevard
Hotel Le Boulevard a fost construit în 1930 şi a fost faimos în timpul epocii de aur a Lido până in 1950. Acesta a fost complet reconstruit în 1985 şi restaurat în 1998 în întregime. Poziţia sa magnifică il face locul perfect pentru o vacanta de neuitat. Hotelul Le Boulevard este situat ideal pentru a vă bucura de Marea Adriatică, între vizitele în centrul istoric al Veneției. Puteți ajunge la Piața San Marco foarte repede cu autobuzul de apă, care traversează laguna. În împrejurimi veţi găsi supermarketuri, bancomate, magazine, baruri şi restaurante. Lido este renumit deoarece găzduieşte Festivalul de Film de la Veneția.

Hotelul oferă 2 splendide sufragerii, un bar cu terasă spaţioasă, unde puteti sta în timpul verii, o cameră mare pentru întâlniri pentru până la 40 de persoane, camere confortabile de lectură, parcare, internet Wi-Fi.

Toate cele 45 camerele sunt mobilate cu gust şi au toate facilităţile moderne potrivite unui hotel de 4 stele: aer conditionat, minibar, TV satelit, telefon, radio, baie, uscator de par.


# #