Cont turist Cont agentie Cont hotel |
Infoturism.ro - rezerva vacanta online
Inapoi la cautare oferte Home > Sejururi > Sejur Venus >

Sejur Hotel Dana

Sejur in Venus la Hotel Dana

Hotel Dana Hotel Dana Hotel Dana Hotel Dana Hotel Dana Hotel Dana Hotel Dana Hotel Dana Hotel Dana Hotel Dana Hotel Dana Hotel Dana Hotel Dana Hotel Dana Hotel Dana Hotel Dana Hotel Dana Hotel Dana Hotel Dana Hotel Dana Hotel Dana Hotel Dana Hotel Dana Hotel Dana Hotel Dana Hotel Dana Hotel Dana Hotel Dana Hotel Dana Hotel Dana Hotel Dana Hotel Dana Hotel Dana Hotel Dana Hotel Dana Hotel Dana Hotel Dana Hotel Dana Hotel Dana Hotel Dana Hotel Dana Hotel Dana Hotel Dana Hotel Dana Hotel Dana Hotel Dana Hotel Dana Hotel Dana Hotel Dana
Hotelul Dana **** face parte din Complexul Dana situat in statiunea turistica Venus. La doar 5 minute de mers cu masina , de orasul Mangalia, aceasta statiune linistita si pitoreasca este cunoscuta prin plaja sa aurie cu nisip fin, in jurul careia se pot gasi orice tip de distractie si divertisment.
Datorita designului sau unic, Hotelul Dana ofera spatii mari inconjuratede o gradina botanica minunata, printre care si sali de conferinta de 45 si 170 locuri. Un loc ideal pentru intalnirile mari sau mici , dispune de terase in aer liber, unde clientii nostri se pot relaxa la o pauza de cafea, pentru a servi cocktail-uri racoritoare sau pentru organizarea cinelor festive.

Personalul nostru va sta la dispozitia oaspetilor oferind o mare varietate de servicii de calitate : piscina pentru adulti si copii cu bar propriu si servire la marginea apei, o pizzerie italiana cu cuptor pe lemne si un restaurant tipic prin care dorim sa satisfacem toate gusturile si care prin atmosfera romantica si relaxanta ii va atrage in fiecare seara cu muzica live, spectacole, divertisment si multe altele.
Pentru o vacanta de neuitat , Hotelul Dana poate organiza scufundari cu instructori specializati, cursuri de echitatie ,salturi cu parasuta,zbor de agrement . In zona pot visita muzee, situri arheologice, manastiri, geamii turcesti, casinouri si discoteci.
Bineinteles ca nu-i putem uita si pe cei mici. Copiii vor fi primiti gratuit la Dana Land, unde la umbra batranilor stejari vor fi supravegheati de o babysitter cu experienta, isi vor putea face noi prieteni si impreuna se pot juca, colora, invata poezii si multe alte jocuri recreative.
Early Booking Rusalii Venus Hotel Dana Resort 4* - 4 nopti detalii despre agentia ARROW INTERNATIONAL TRAVEL
Perioada Pret/sejur/persoana/tip camera
De la Pana la Cam. single Cam. dubla Cam. tripla + RON    
01.Jun.2023 05.Jun.2023 - 420 - -
Transport: Fara transport
Oferta valabila pana la date de 28.02.2023
*Nota: Preturile sunt exprimate in RON / sejur / persoana / cu Mic dejun inclus
Data ultimului update: 03.02.2023
detalii oferta

Litoralul pentru toti VENUS 2023 , cazare 5 nopti, transport individual - 5 nopti detalii despre agentia Ecovoyage Tour
Perioada Pret/sejur/persoana/tip camera
De la Pana la Cam. single Cam. dubla Cam. tripla + RON    
01.Jun.2023 06.Jun.2023 - 375 - -
03.Sep.2023 08.Sep.2023 - 375 - -
08.Sep.2023 13.Sep.2023 - 375 - -
Transport: Fara transport
Oferta valabila pana la date de 08.09.2023
*Nota: Preturile sunt exprimate in RON / sejur / persoana / cu Mic dejun inclus
Data ultimului update: 09.11.2022
detalii oferta
# #