Cont turist Cont agentie Cont hotel |
Infoturism.ro - rezerva vacanta online
Inapoi la cautare oferte Home > Sejururi > Sejur Venus >

Sejur Hotel Favorit

Sejur in Venus la Hotel Favorit

Hotel Favorit Hotel Favorit Hotel Favorit Hotel Favorit Hotel Favorit Hotel Favorit Hotel Favorit Hotel Favorit Hotel Favorit Hotel Favorit Hotel Favorit Hotel Favorit
Localizare: Hotel Favorit este situat la 150 de metri de plaja cu nisip din Venus și la 20 de metri de o staţie de autobuz. Gara din Mangalia este la 4 km, în timp ce Aeroportul Internaţional Mihail Kogălniceanu se află la 70 km de proprietate.

Facilitati: 150 camere duble, bar cu terasă, loc de joacă pentru copii, internet Wi-Fi, parcare proprie. Masa poate fi servită în sistem à la carte la restaurantul hotelului Melodia. Oaspeții restaurantului Melodia au acces la locul de joacă pentru copii al hotelului. De asemenea, aceștia pot lua parte la programele artistice care se desfășoară pe terasa hotelului Melodia, dar și la degustările de vin organizate săptămânal în restaurant.

Servicii gratuite: parcare, acces loc de joacă pentru copii la Hotel Favorit, internet Wi-Fi la receptie, acces la locul de joacă de la Hotel Melodia, program artistic terasă Melodia, degustare de vin restaurant Melodia.

Servicii contra cost: acces la piscină Hotel Melodia, acces la plajă Melodia, acces SPA Melodia, cazarea cu animale de companie (20 lei/zi).

Dotări camere: mobilier nou, aer condiționat, uși de acces noi, TV prin cablu, frigider, balcon cu șezlonguri și baie proprie.


# #