Cont turist Cont agentie Cont hotel |
Infoturism.ro - rezerva vacanta online
Inapoi la cautare oferte Home > Sejururi > Sejur Viena >

Sejur Hotel Arte Wien Stadthalle

Sejur in Viena la Hotel Arte Wien Stadthalle

Hotel Arte Wien Stadthalle Hotel Arte Wien Stadthalle Hotel Arte Wien Stadthalle
Hotel Arte Wien Stadthalle este un hotel de nefumători, situat la doar 1 minut de mers pe jos de Stadthalle, cea mai importantă sală de expoziţii şi de concerte a oraşului. Staţia de metrou Burggasse/Stadthalle, de pe linia U6, şi staţiile tramvaielor 6 şi 18, se află la doar 130 de metri de hotel. Hotelul are recepție cu program non-stop, Wi-Fi gratuit nelimitat și un bar.

Hotelul Arte Wien Stadthalle pune la dispoziție camere luminoase și izolate fonic, cu podea cu parchet, aer condiționat, TV prin cablu, birou și minibar. Băile private sunt prevăzute cu uscător de păr. Unele camere sunt orientate spre curtea interioară.

Micul dejun tip bufet include diverse preparate dulci şi sărate, cafea şi sucuri proaspete. Oaspeții pot savura o băutură la bar sau în curtea elegantă, decorată cu graffiti, prezentând artiști renumiți din domeniu muzical. În plus, hotelul pune la dispoziție mese de biliard.

Centrul comercial şi de agrement Lugner City se află chiar lângă hotel. Hotelul este situat lângă Parcul März și la 1 stație de metrou de bulevardul comercial Mariahilfer-Straße.

Centrul orașului este situat la o călătorie de 15 minute cu mijloacele de transport în comun. Gara Westbahnhof se află la 10 minute de mers pe jos.


# #