Cont turist Cont agentie Cont hotel |
Infoturism.ro - rezerva vacanta online
Inapoi la cautare oferte Home > Sejururi > Sejur Voineasa >

Sejur Hotel Lotru

Sejur in Voineasa la Hotel Lotru

Hotel Lotru Hotel Lotru Hotel Lotru Hotel Lotru Hotel Lotru Hotel Lotru
Hotelul Lotru este situat pe valea raului Lotru, la altitudinea de 650 m. Acces-rutier: Bucuresti - Voineasa pe DN 7 si DN 7A (246 km) feroviar: Bucuresti - Brezoi (307 km) si Brezoi - Voineasa cu autobuzul (40 km)

Facilitati hotel: restaurant, parcare proprie, acces persoane cu dizabilitati, pastrare obiecte de valoare, lift, farmacie (in complex), biblioteca, terasa - restaurant, bar, sala de conferinţe, magazin, sala de spectacole, cofetarie, braserie.

Servicii: spalatorie, trezirea clientilor la cerere, informatii privind orarul mijloacelor de transport; masa se serveşte in restaurantele complexului in sistem bonuri valorice sau fisa cont; discoteca, biliard.

Fitness/Wellness/Sport: baza tratament, teren sport mixt, sauna, pescuit sportiv de pastravi in Lacul Vidra si in raurile Lotru, trasee turistice marcate.

Tratament: climat sedativ, fara praf si alergeni, bogat in aerosoli, baza de tratament a complexului este dotata cu aparatura moderna unde se poate trata nevroza astenica, surmenaj fizic si intelectual, convalescente, rahitism si tulburari de crestere la copii, diverse forme de astm bronsic si bronsite cronice astmatiforme, tipuri de proceduri-bai de plante, aerosoli si inhalati, impachetari cu parafina, electroterapie, masaj, kinetoterapie, gimnastica de recuperare.

Hotelul pune la dispozitia turistilor 171 camere dintre care: 25 single, 133 duble, 10 triple si 5 apartamente. Camerele sunt dotate cu frigider, baie proprie cu cada sau dus, balcon si TV.


# #