Cont turist Cont agentie Cont hotel |
Infoturism.ro - rezerva vacanta online
Inapoi la cautare oferte Home > Sejururi > Sejur Waikkal >

Sejur Hotel Ranweli Holiday Village

Sejur in Waikkal la Hotel Ranweli Holiday Village

Hotel Ranweli Holiday Village Hotel Ranweli Holiday Village Hotel Ranweli Holiday Village Hotel Ranweli Holiday Village Hotel Ranweli Holiday Village Hotel Ranweli Holiday Village Hotel Ranweli Holiday Village Hotel Ranweli Holiday Village Hotel Ranweli Holiday Village Hotel Ranweli Holiday Village Hotel Ranweli Holiday Village Hotel Ranweli Holiday Village
Ranweli Holiday Village este situat pe plaja din Waikkal, la 4 km de gara din Waikkal şi la 25 de minute de mers cu maşina de piaţa cu fructe de mare din Negombo. Aeroportul internaţional al oraşului Colombo este la aproximativ 40 de minute de mers cu maşina.

Complexul are o piscină în aer liber şi un restaurant. Savuraţi preparate din numeroase bucătării în restaurantul complexului. Barul de lângă piscină asigură diverse băuturi alcoolice.

Hotelul ofera bungalouri cu baie privată, aer condiţionat, cutie de valori, zonă de relaxare şi telefon.

Oaspeţii pot juca volei pe plajă, biliard sau squash. Ca alternativă, sunt disponibile activităţi precum plimbări cu hidrobicicleta sau cu caiacul. Ranweli poate organiza plimbări cu barca şi excursii pentru urmărirea păsărilor.


# #