Cont turist Cont agentie Cont hotel |
Infoturism.ro - rezerva vacanta online
Inapoi la cautare oferte Home > Sejururi > Sejur Zanzibar >

Sejur Hotel Hakuna Majiwe Beach Lodge

Sejur in Zanzibar la Hotel Hakuna Majiwe Beach Lodge

Hotel Hakuna Majiwe Beach Lodge Hotel Hakuna Majiwe Beach Lodge Hotel Hakuna Majiwe Beach Lodge
Hakuna Majiwe se află în Paje, la 38,72 km de orașul Zanzibar și oferă plajă cu nisip alb, cu lungimea de 6 km. Proprietatea este aproape de centre de activități de sporturi acvatice, cum ar fi kitesurfing pentru începători și avansați.

Această proprietate de la malul mării pune la dispoziție piscină mare, în aer liber, înconjurată de palmieri. La restaurant și bar puteți să savurați mâncăruri din bucătăria swahili-zanzibareză, pregătite cu ingrediente din surse locale.

Bungalourile cu design individual și camerele cu vedere la mare au acoperiș din stuf și podea din lemn, cu tencuială ornamentală vidaka tipică pentru coasta Swahili, cu decor shamba elegant, în stil autentic.

Camerele pun la dispoziție zonă de dressing, pat artizanal, cu baldachin și plasă de țânțari, baie mare, duș, aer condiționat, ventilator de tavan și verandă cu leagăn. Oaspeții beneficiază de WiFi gratuit.

Acest complex oferă magazin de cadouri și serviciul de închirieri de biciclete. Puteți să optați pentru o gamă de activități, cum ar fi snorkelling, scufundări și excursii locale la ferma de mirodenii și Pădurea Jozani.

Kiwengwa este la 64 km de Hakuna Majiwe Beach Lodge, iar Stone Town se află la 52 km. Cel mai apropiat aeroport este Aeroportul Kisauni, situat la 52 km de Hakuna Beach Lodge.


# #