Cont turist Cont agentie Cont hotel |
Infoturism.ro - rezerva vacanta online
Inapoi la cautare oferte Home > Sejururi > Sejur Zanzibar >

Sejur Hotel Royal Zanzibar Beach Resort

Sejur in Zanzibar la Hotel Royal Zanzibar Beach Resort

Hotel Royal Zanzibar Beach Resort Hotel Royal Zanzibar Beach Resort Hotel Royal Zanzibar Beach Resort Hotel Royal Zanzibar Beach Resort Hotel Royal Zanzibar Beach Resort Hotel Royal Zanzibar Beach Resort Hotel Royal Zanzibar Beach Resort
Zanzibar este un arhipelag alcatuit din insulele Zanzibar si Pemba, si numeroase alte insulite mai mici. Este localizat in Oceanul Indian, la 25 de mile de Coasta Tanzaniana, si la 6 grade latitudine sudica.

Royal Zanzibar Beach Resort este localizata pe malul nordic al magicului si exoticului Zanzibar, bucurandu-se de o vreme calda si insorita pe tot parcursul anului.

Cladirile, construite in stilul arhitectural specific acestei zone, ofera un numar total de 80 de camere superioare si 16 apartamente, care se intind pe 20 de acri de gradini tropicale.

Facilitatile oferite sunt: magazine de cadouri/suveniruri, schimb valutar, 4 piscine mari, sala de gimnastica, salon de cosmetica, salon de masaj, doctor, taxi, servicii de curataorie si spalatorie zilnic.# #