Cont turist Cont agentie Cont hotel |
Infoturism.ro - rezerva vacanta online
Inapoi la cautare oferte Home > Sejururi > Sejur Zanzibar >

Sejur Hotel Spice Island Resort

Sejur in Zanzibar la Hotel Spice Island Resort

Hotel Spice Island Resort Hotel Spice Island Resort Hotel Spice Island Resort Hotel Spice Island Resort
Această proprietate este la 1 minut pe jos față de plajă. Situat pe coasta de sud-est din Zanzibar, în satul Jambiani, Spice Island Hotel & Resort oferă un spa, o piscină de 32 de metri în aer liber, înconjurată de o grădină tropicală și un restaurant.
 
Decorate în stil Zanzibari, camerele sunt elegante și dotate cu aer condiționat, ventilator, plasă de țânțari, zonă de relaxare și 2 băi. De asemenea, există un birou și un seif. Fiecare cameră are vedere la piscină sau la ocean.
Restaurantul de la Spice Island Hotel & Resort servește preparate locale și mâncăruri internaționale. Oaspeții pot să savureze un pahar de vin sau un cocktail în timp ce se relaxează la barul de pe debarcader.
Biroul de turism vă poate oferi asistență pentru organizarea de excursii sau activități la hotel sau în împrejurimi, cum ar fi pescuit, snorkelling și ciclism.
Hotelul se află la 53 km de Stone Town și Aeroportul Internațional din Zanzibar, iar transferul de la/la aeroport poate fi aranjat la un cost suplimentar.


# #