Litoral Byala

Byala
Cont turist | Cont agentie | Cont hotel


Destinatie
Perioada
De la
Pana la
Pret
- EUR


Oferte litoral Byala

1. Litoral Bulgaria - Byala, byala beach resort 4*
3 nopti de la 120 euro
sejur byala beach resort 4*
Oferind lux şi confort impresionant, atractivul Byala Beach Resort oferă vederi magnifice de la locaţia sa pe vârful stâncii şi apartamente mobilate elegant şi complet echipate. Byala Beach Resort are o atmosferă îmbietoare şi cele mai moderne facilităţi cum ar fi un centru de fitness şi un spa care oferă o gamă de tratamente într-un decor liniştit şi plăcut.
Oferta litoral de la:  Sunny Days Travel, Ama Tours & Travel, ARROW INTERNATIONAL TRAVEL, Alsys Travel, C&AE Business Travel
Vezi ofertele
2. Litoral Bulgaria - Byala, Vemara Club (ex. Calimera Beach ) 4*
3 nopti de la 77 euro
sejur Vemara Club (ex. Calimera Beach ) 4*
Complexul hotelier a fost dat in folosinta in luna iunie 2010 oferind conditii foarte bune de cazare.
Complexul este format dintr-o cladire principala cu 70 camere si apartamente si 15 vile separate.
Complexul hotelier dispune de Restaurant principal, Restaurant a-la-carte, 3 piscine exterioare cu sectiune pentru copii, Lobby bar, Sky bar, Pool bar, Fitness, sauna, masaj, Kid’s club, Animatie pentru copii, Parcare.
Oferta litoral de la:  Sunny Days Travel, Ama Tours & Travel
Vezi ofertele
3. Litoral Bulgaria - Byala, complex vemara club 3*
5 nopti de la 157 euro
sejur complex vemara club 3*
Complexul Vemara Club din Byala a fost inaugurat in iunie 2010 si ofera conditii foarte bune de cazare. Complexul este format dintr-o cladire principala cu 70 camere si apartamente si 15 vile separate. Toate camerele dispun de: Grup sanitar, LCD – satelit, Aer conditionat, Minibar, Usctaor de par, Balcon. Apartamentele sunt de 2 tipuri - apartamente cu 1 dormitor formate din dormitor si living si apartamente cu 2 dormitoare fara living. In apartamentul cu 1 dormitor se pot caza maxim 2 adulti + 2 copii, iar in cel cu 2 dormitoare maxim 4 adulti + 2 copii. Vilele sunt formate din liv
Oferta litoral de la:  ARROW INTERNATIONAL TRAVEL, Alsys Travel
Vezi ofertele
4. Litoral Bulgaria - Byala, sirena 3*
5 nopti de la 98 euro
sejur sirena 3*
Localizare: hotelul este locat la 50 de m de plaja si fost construit in anul 2008. Facilitati: piscina exterioara, sezlonguri si umbrele la piscina, piscina pentru copii, lift, loc de joaca pentru copii, patut pentru copii, zona de parc si gradini, parcare. Dotari camere: apartamente cu 1 si 2 dormitoare, kitchineta complet utilata, ceainic electric, cafetiera, toaster, plita electrica, cuptor, cuptor cu microunde, frigider, aer conditionat, TV, conexiune la internet, asiprator, masa si fier de calcat, masina de spalat, baie cu cada sau dus, balcon.
Oferta litoral de la:  Alsys Travel
Vezi oferta