Litoral Vietnam

Vietnam
Cont turist | Cont agentie | Cont hotel


Destinatie
Perioada
De la
Pana la
Pret
- EUR


Oferte litoral Vietnam

1. Litoral Vietnam - Mui Ne Bay, Duy An Guest House 3*
7 nopti de la 972 euro
sejur Duy An Guest House 3*
Situated in Mui Ne, Duy An Guesthouse offers simple and comfy accommodation with free WiFi access in the entire property. It operates a 24-hour front desk and provides complimentary parking on site. The guesthouse is just 150 m from the beach and 2.2 km from Storm Kiteboarding Centre. Windchimes Kitesurf School is about 6.1 km away. Fitted with tiled flooring, air-conditioned rooms include a wardrobe, seating area, a minibar and a TV with cable channels. The attached bathroom comes with shower facility, slippers, towels and free toiletries.
Oferta litoral de la:  Oz Travel
Vezi oferta
2. Litoral Vietnam - Mui Ne Bay, muine bay resort 4*
7 nopti de la 1080 euro
sejur muine bay resort 4*
La câțiva pași de malul mării, Muine Bay Resort oferă spații de cazare spațioase, cu balcoane private. Dispunând de o piscină în aer liber cu un bar, se oferă servicii de Wi-Fi gratuit și transfer gratuit la Ham Tien Beach situat la 10 km distanță. Ofera interioare moderne, camere cu aer condiționat au mobilier din lemn de culoare închisă și televizoare cu ecran plat prin cablu, frigider, seif și un uscător de păr. Oaspeții pot obține un antrenament activ pe terenul de tenis sau de a lua o baie în piscina spa. Facilități suplimentare includ un centru de afaceri și un birou de turism.
Oferta litoral de la:  Oz Travel
Vezi oferta
3. Litoral Vietnam - Mui Ne Bay, Sea Links Beach 5*
7 nopti de la 1201 euro
sejur Sea Links Beach 5*
Situat în golful liniștit din Mui Ne, Sea Links Beach Resort & Golf are 4 piscine, într-o grădină frumos amenajată. Oferă facilități de fitness, camere elegante şi spațioase și WiFi gratuit. Balcoanele private au vedere pitorească la zona estică a regiunii de coastă din Vietnam sau la piscinele hotelului. Camerele mari au aer condiționat, TV cu ecran plat cu canale prin cablu, seif și frigider.
Oferta litoral de la:  Oz Travel
Vezi oferta