Litoral Croatia

Croatia
Cont turist | Cont agentie | Cont hotel


Destinatie
Perioada
De la
Pana la
Pret
- EUR


Oferte litoral Croatia

1. Litoral Croatia - Rab, ferienanlage san marino 3*
7 nopti de la 440 euro
sejur ferienanlage san marino 3*
Complexul este dotat cu: recepție, internet-cafe contra cost, parcare 1,5 Euro/zi/vehicul, în limita disponibilităților, restaurant, bar, umbrelele si sezlongurile se plătesc pe plajă. Camerele sunt dotate cu: pătuț la cerere, duș/toaletă, balcon/terasă, aer condiționat gratuit, telefon, TV. Complexul San Marino este format din cinici hoteluri amplasate unul lângă celălalt (Plaza, Veli Mel, Sahara, Lopar și Rab) și este situat in Insula Rab.
Oferta litoral de la:  Riela Travel
Vezi oferta
2. Litoral Croatia - Insula Krk , adriatic 2*
7 nopti de la 325 euro
sejur adriatic 2*
Hotelul Adriatic 2* este situat în golful Omisalj - insula Krk, la doar câţiva paşi de mare, pe un deal de 85 de metri, dezvăluind o vedere splendidă asupra golfului Kvarner. Camerele hotelului includ: duş, telefon, satelit TV şi balcon în majoritatea camerelor. Servicii disponibile: 24 de ore servicii la recepţie, internet WiFi gratuit în holul hotelului, seif la recepţie, servicii de apelare internaţională de la recepţie, magazin de cadouri, restaurant a la carte, bufet suedez pentru micul dejun şi cină, disco-bar cu mese la piscină, salon de coafură şi de masaj.
Oferta litoral de la:  Boreal Tours
Vezi oferta
3. Litoral Croatia - Makarska, biokovka 3*
7 nopti de la 264 euro
sejur biokovka 3*
Această proprietate este la 4 minute pe jos față de plajă. Hotelul Biokovo se află în centrul orașului Makarska și la 3 minute de mers pe jos de plajă. Toate camerele au baie privată, TV prin satelit și minibar. Centrul sportiv din Makarska este la 150 de metri. La un cost ...
Oferta litoral de la:  Q Travel Confort
Vezi oferta