Oferta cazare Hotel Ester Luxury Rooms prin agentia Alsys Travel

Cont turist | Cont agentie | Cont hotel |
Pentru detalii sau rezervari directe:

Rezerva acum Click pentru a vizualiza numerele de telefon

 
Alte oferte ale agentiei +
Date contact agentie +
Detalii agentie
Info date agentie turism Este posibil ca agentia sa fie inchisa in week-end.
Poti trimite un mesaj agentiei si un reprezentant
al ei te va contacta cat mai curand posibil:

Cazare in Insula Thassos la Hotel Ester Luxury Rooms

Hotel Ester Luxury Rooms Hotel Ester Luxury Rooms Hotel Ester Luxury Rooms Hotel Ester Luxury Rooms Hotel Ester Luxury Rooms Hotel Ester Luxury Rooms
Ester Luxury este o cazare nouă și modern echipată, situată lângă mare, astfel încât unitățile de cazare au vedere parțială sau directă la mare. Parcarea privată este disponibilă pentru toți oaspeții.
Este situat în Skala Potamia la doar cinci minute de centru. Plaja din fața unității de cazare este stâncoasă și nu este pentru înot, dar la doar câțiva pași este o parte nisipoasă care este organizată, cu șezlonguri și umbrele pe care turiștii le pot folosi doar comandând o băutură.
Ester Luxury are nouă camere fără bucătărie. Una dintre ele este la parter, în timp ce toate celelalte sunt la primul etaj.

Perioada Pret de persoana/noapte/tip camera
Perioada / tipul camerei Single Double Triple  
01.Sep.2022 - 30.Sep.2022 - 25 EURO - Rezervare
*Nota: Preturile sunt exprimate in EURO / noapte / persoana / fara masa

» CAZARE
Easter Luxury Rooms

Este o cazare modernă și echipată modern, situată lângă mare, astfel încât unitățile de cazare au vedere parțială sau directă la mare. Parcarea privată este disponibilă pentru toți oaspeții.

Este situata în Skala Potamia la doar cinci minute de centru. Plaja din fața unității de cazare este stâncoasă și nu este pentru înot, dar la doar câțiva pași este o parte nisipoasă care este organizată, cu șezlonguri și umbrele pe care turiștii le pot folosi doar comandând o băutură.

Ester Luxury ofera nouă camere fără bucătărie. Una dintre ele este la parter, în timp ce toate celelalte sunt la primul etaj.

» TIPOLOGIE CAMERE
studio cu 2 paturi: 1 camera cu 1 pat dublu matrimonial
Camera este dotata cu A/C, incălzire, balcon/veranda, TV LCD / cu ecran plat, frigider, uscator de par, dulap; curatenie zilnica

studio cu 3 paturi: 1 camera cu 1 pat dublu matrimonial + 1 canapea extensibila
Camera este dotata cu A/C, incălzire, balcon/veranda, TV LCD / cu ecran plat, frigider, uscator de par, dulap; curatenie zilnica

studio cu 4 paturi: 1 camera cu 1 pat dublu matrimonial + 1 canapea extensibila pentru 2 persoane
Camera este dotata cu A/C, incălzire, balcon/veranda, TV LCD / cu ecran plat, frigider, uscator de par, dulap; curatenie zilnica

» DESTINATIE
La cca 15 km de Limenas, capitala insulei, se afla Skala Potamia, o statiune foarte cautata in insula Thassos. Asezarea s-a dezvoltat dintr-un vechi sat pescaresc intr-un loc de vacanta foarte atragator si bine pus la punct. Accesul in statiune se face usor, exista legaturi rutiere foarte bune, un trafic regulat al autobuzelor locale, precum si posibilitatea de a inchiria masini sau motociclete.

Skala Potamia este una dintre cele mai populare statiuni de pe insula Thassos, aici gasiti plaje cu nisip fin, locuri de cazare de toate felurile, cele mai bune taverne de pe insula si foarte multe activitati.
Ofertă cu locuri limitate!
Pentru disponibilităţi şi preţuri detaliate, vă rugăm contactaţi agenţia.
Ofertă actualizată în data de: 29.04.2022Pentru a putea raporta o oferta trebuie sa ai cont de utilizator pe InfoTurism.ro


# #
{include: design/_smarty/inc/activity-log/tourist.tpl}