Circuit 02.05 PASTE ATENA 2024 avion , 5 nopti, pret/persoana =565Eur

Cont turist | Cont agentie | Cont hotel |
Pentru detalii sau rezervari directe:

Rezerva acum Click pentru a vizualiza numerele de telefon

 
Alte oferte ale agentiei +
Date contact agentie +
Detalii agentie
Info date agentie turism Este posibil ca agentia sa fie inchisa in week-end.
Poti trimite un mesaj agentiei si un reprezentant
al ei te va contacta cat mai curand posibil:

02.05 PASTE ATENA 2024 avion , 5 nopti, pret/persoana =565Eur / 6 zile

» Plecari: 02.May.2024

» Transport: cu Avion + autocar
» Durata: 6 zile
» Pret: de la 565 EURO de persoana
Oferta valabila pana la date de: 01.05.2024
» Categorie cazare 4*

» Traseu: ATENA – Optional, Croaziera in Golful Saronicos - Excursie Optionala la sud de Atena in Peninsul Attica si la Cap Sounion - Excursie optionala in Peloponez - Oracolul din Delphi


02.05.2024 BUCURESTI – ATENA
Prezentare la Aeroportul Otopeni la ora 14:00 pentru intalnirea cu insotitorul de grup. Imbarcare la cursa TAROM RO273 cu decolare din Bucuresti la ora 16:40 si aterizare la Atena la ora 18:20. Transfer de la aeroport la hotel. Cazare la hotel 4* central in Atena.

03.05.2024 ATENA – Tur panoramic al orasului, cu intrare optionala la Acropole
Mic dejun. Turul panoramic al Atenei, cu autocarul: Piata Omonia si renumita Piata a Constitutiei - Sintagma, Parlamentul, Universitatea, Academia, Biblioteca Nationala, Stadionul Olimpic, locul desfasurarii primei Olimpiade moderne in anul 1896. Intrare optionala la Acropole, cu prezentare oferita de ghid grec vorbitor de limba romana (biletul de intrare: 10 euro/persoana si gratuit pentru persoanele sub 25 de ani). Va recomandam o placuta plimbare de la Acropole spre cartierul Monastiraki, Plaka si Piata Sintagma, pentru a urmarii spectacolul schimbarii garzii in fata cladirii Parlamentului Elen. In Vinerea Mare, optional, puteti participa la Cortegiul ce are ca punct de plecare Mitropolia Atenei. Cazare la hotel 4* in Atena.

04.05.2024 ATENA – Optional, Croaziera in Golful Saronicos – Pasrticipare la Slujba Invierii in centrul Atenei
Mic dejun. Optional, va recomandam o spectaculoasa Croaziera de o zi in Golful Saronicos (Marea Egee), cu vizitarea insulelor Egina -oprire cu vizita optionala (plata pe vasul de croaziera) la Manastirea Sfantului Nectarie si vizita la Templul Athenei, Insula Poros si renumita Insula Hydra, locul unde s-au filmat nenumarate productii cinematografice romantice, comedii sau filme de aventuri. Seara, cei doritori pot participa optional la Slujba de Inviere la Mitropolia din centrul Atenei, aflata la aproximativ 20 de minute de hotel. Cazare la hotel 4* in Atena.

05.05.2024 ATENA – Excursie Optionala la sud de Atena in Peninsul Attica si la Cap Sounion, cu pranz inclus
Mic dejun. Optional, excursie in Peninsula Attica, la sud de Atena si la Cap Sounion, pe traseul: Atena - Cap Sounion, locul unde Marea Egee este strajuita de ruinele Templului lui Poseidon (aprox.65 km). Pranzul este inclus in pretul excursiei optionale si se va servi la restaruantul Koropi Attica https://ktimaonar.gr/. Cazare la hotel 4* in Atena.

06.05.2024 ATENA – Excursie optionala in Peloponez – Tur Argolis cu pranz inclus
Mic dejun. Excursie optionala cu plecare foarte devreme dimineata spre Peloponez (Tur Argolis), Istmul si Canalul Corint, Mycene, cu vizitarea optionala a Palatului si Mormantului Dinastiei Atrizilor, Epidavros – spectaculosul amfiteatrul antic cu cea mai buna acustica din lume, pentru care intrarea este inclusa. Se face un popas la Nafplio, orasul port construit de venetieni si prima capitala a Greciei modern dupa eliberarea de sub otomani. Pranzul este inclus in pretul excursiei optionale. Cazare la hotel 4* in Atena.

07.05.2024 ATENA – Excursie optionala la Oracolul din Delphi cu pranz inclus- BUCURESTI
Mic dejun. Excursie optionala, cu plecare dimineata la ora 07.30, cu eliberarea camerelor si preluarea bagajelor, impreuna cu ghidul grec de limba romana, pe un traseu spectaculos, spre Oracolul din Delphi, la numai 150 km de Atena. Oracolul din Delphi a fost timp de sute de ani unul din punctele centrale ale religiei grecești. Templul se situeaza în regiunea Phokis și era închinat în principal zeului Apollo. Oracolul era consultat din cele mai vechi timpuri în probleme politice sau domestice și se bucura de un prestigiu important în vechea lume greacă. Este locul ideal pentru a va afla viitorul! Pranzul este inclus in cadrul excursiei. Pentru cei ce nu participa la aceasta excursie, camerele se elibereaza la ora 12.00, iar depozitarea bagajelor se face in spatiul special amenajat din hotel. Transfer cu autocarul la aeroport, pentru imbarcare la cursa TAROM RO274 cu decolare din Atena la 19:10 si aterizare la Bucuresti Otopeni la ora 20:45.


Servicii incluse:
Servicii incluse
5 nopti cu mic dejun la HOTEL INTERNATIONAL ATENE 4* (8.4 pe booking.com) sau similar
Zbor direct compania TAROM Bucuresti – Atena – Bucuresti cu Taxele de aeroport incluse
Transferul apt-htl-apt
Asistenta turistica in limba romana pe durata programului turistic
Turul panoramic al Atenei – biletul de intrare la Acropole nu este inclus si se achita pe loc

Pretul nu include
Asigurare Medicala si STORNO
Intrarile la obiectivele turistice, excursiile optionale, alte servicii decat cele mentionate in program
Biletul de intrare la Acropole: 10 €/persoana si gratuit pentru cei sub 25 de ani
Taxa locala (7 eur/zi/camera)
Bacsisul ce se practica in Grecia, pentru prestatorii serviciilor locale, ghizi si soferi si este de 15 €/persoana, suma care se va achita la plecare insotitorului grupului.

Agentia isi rezerva dreptul de a modifica tarifele si detaliile ofertelor fara o notificare prealabila.
- Din acest motiv, va rugam sa verificati la agentie detaliile ofertelor de care sunteti interesati inainte de a face o rezervare.
- Informatiile primite in agentie vor avea intotdeauna prioritate !
100

Oferta din categoria:


 
02.05 PASTE ATENA 2024 avion , 5 nopti, pret/persoana =565Eur - 6 zile / 565 EURO
Plecare Pana la
02.May.2024 07.May.2024 Rezervare
*Nota: Preturile sunt exprimate in EURO / persoana / cu Mic dejun inclus
Ofertă cu locuri limitate!
Pentru disponibilităţi şi preţuri detaliate, vă rugăm contactaţi agenţia.
Ofertă actualizată în data de: 11.02.2024
# #