Circuit ATENA CAPITALA MASLINILOR - VARA 2024 ****

Cont turist | Cont agentie | Cont hotel |
Pentru detalii sau rezervari directe:

Rezerva acum Click pentru a vizualiza numerele de telefon

 
Alte oferte ale agentiei +
Date contact agentie +
Detalii agentie

ATENA CAPITALA MASLINILOR - VARA 2024 **** / 5 zile

» Plecari: 23.Oct.2024, 25.Sep.2024, 14.Aug.2024, 20.Jun.2024

» Transport: cu Avion
» Durata: 5 zile
» Pret: de la 519 EURO de persoana

» Categorie cazare 4*

» Traseu: Atena


Ziua 1 BUCURESTI – ATENA
Prezentare la Aeroportul Otopeni la ora 14:00 pentru intalnirea cu insotitorul de grup. Imbarcare la cursa TAROM RO273 cu decolare din Bucuresti la ora 16:40 si aterizare la Atena la ora 18:20. Transfer de la aeroport la hotel. Cazare la hotel 4* central in Atena.

Ziua 2 ATENA – Tur panoramic al orasului, cu intrare optionala la Acropole
Mic dejun. Turul panoramic al Atenei, cu autocarul: Piata Omonia si renumita Piata a Constitutiei - Sintagma, Parlamentul, Universitatea, Academia, Biblioteca Nationala, Stadionul Olimpic, locul desfasurarii primei Olimpiade moderne in anul 1896. Intrare optionala la Acropole, cu prezentare oferita de ghid grec vorbitor de limba romana (biletul de intrare: 10 euro/persoana si gratuit pentru persoanele sub 25 de ani). Va recomandam o placuta plimbare de la Acropole spre cartierul Monastiraki, Plaka si Piata Sintagma, pentru a urmarii spectacolul schimbarii garzii in fata cladirii Parlamentului Elen. Cazare la hotel 4* in Atena.

Ziua 3 ATENA – Optional, Croaziera in Golful Saronicos – Pasrticipare la Slujba Invierii in centrul Atenei
Mic dejun. Optional, va recomandam o spectaculoasa Croaziera de o zi in Golful Saronicos (Marea Egee), cu vizitarea insulelor Egina -oprire cu vizita optionala (plata pe vasul de croaziera) la Manastirea Sfantului Nectarie si vizita la Templul Athenei, Insula Poros si renumita Insula Hydra, locul unde s-au filmat nenumarate productii cinematografice romantice, comedii sau filme de aventuri. Seara, cei doritori pot participa optional la Slujba de Inviere la Mitropolia din centrul Atenei, aflata la aproximativ 20 de minute de hotel. Cazare la hotel 4* in Atena.

Ziua 4 ATENA – Excursie optionala in Peloponez – Tur Argolis cu pranz inclus
Mic dejun. Excursie optionala cu plecare foarte devreme dimineata spre Peloponez (Tur Argolis), Istmul si Canalul Corint, Mycene, cu vizitarea optionala a Palatului si Mormantului Dinastiei Atrizilor, Epidavros – spectaculosul amfiteatrul antic cu cea mai buna acustica din lume, pentru care intrarea este inclusa. Se face un popas la Nafplio, orasul port construit de venetieni si prima capitala a Greciei modern dupa eliberarea de sub otomani. Pranzul este inclus in pretul excursiei optionale. Cazare la hotel 4* in Atena.

Ziua 5 ATENA – Excursie optionala la Oracolul din Delphi cu pranz inclus- BUCURESTI
Mic dejun. Excursie optionala, cu plecare dimineata la ora 07.30, cu eliberarea camerelor si preluarea bagajelor, impreuna cu ghidul grec de limba romana, pe un traseu spectaculos, spre Oracolul din Delphi, la numai 150 km de Atena. Oracolul din Delphi a fost timp de sute de ani unul din punctele centrale ale religiei grecești. Templul se situeaza în regiunea Phokis și era închinat în principal zeului Apollo. Oracolul era consultat din cele mai vechi timpuri în probleme politice sau domestice și se bucura de un prestigiu important în vechea lume greacă. Este locul ideal pentru a va afla viitorul! Pranzul este inclus in cadrul excursiei. Pentru cei ce nu participa la aceasta excursie, camerele se elibereaza la ora 12.00, iar depozitarea bagajelor se face in spatiul special amenajat din hotel. Transfer cu autocarul la aeroport, pentru imbarcare la cursa TAROM RO274 cu decolare din Atena la 19:10 si aterizare la Bucuresti Otopeni la ora 20:45. CK


Servicii incluse:
Servicii incluse
4 nopti cu mic dejun la HOTEL INTERNATIONAL ATENE 4* (8.4 pe booking.com) sau similar
Zbor direct compania TAROM Bucuresti – Atena – Bucuresti cu Taxele de aeroport incluse
Transferul apt-htl-apt
Asistenta turistica in limba romana pe durata programului turistic
Turul panoramic al Atenei – biletul de intrare la Acropole nu este inclus si se achita pe loc (cei care au sub 25 de ani nu achita, iar pentru restul pretul de intrare este de 10€/persoana, pretul insa este informativ, deoarece in timpul sezonului se poate schimba)

Pretul nu include
Asigurare Medicala si STORNO Cocktail Travel Protection optionala
Intrarile la obiectivele turistice, excursiile optionale, alte servicii decat cele mentionate in program
Biletul de intrare la Acropole: 10 €/persoana si gratuit pentru cei sub 25 de ani
Taxa locala (7 eur/zi/camera)
Bacsisul ce se practica in Grecia, pentru prestatorii serviciilor locale, ghizi si soferi si este de 15 €/persoana, suma care se va achita la plecare insotitorului grupului.

Detalii zbor
Zbor Nr. zbor Data Decolare Ora Aterizare Ora Durata zbor
Dus RO 273 20-06-2024 Bucuresti Otopeni 16:40 Athens Eleftherios Venizelos 18:20 01:40
Intors RO 274 24-06-2024 Athens Eleftherios Venizelos 19:10 Bucuresti Otopeni 20:45 01:35

Descriere Hotel
INTERNATIONAL ATENE 4*sau similar
https://internationalatenehotel.com

Excursii optionale - preturi informative
· Excursie in Peloponez, tur de Argolis. Pret: 100 euro/persoana pentru minimum 20 persoane. Include: transportul cu autocarul, pranz traditional, asistenta turistica in limba romana si intrare la Amfiteatrul Epidavros si muzeu.
· Croaziera pe Marea Mediterana in Golful Saronicos. Pret informativ: 130 euro/persoana. Include: transfer autocar la punctul de imbarcare pe vas, croaziera, pranzul pe vas.
• Excursie la Delphi: durata 1 zi (8h). Pret: 100 euro/persoana pentru minimum 20 persoane. Include: transportul cu autocarul, pranz traditional, asistenta turistica in limba romana.
In cazul in care sunt minimum 15 persoane participante, pretul va fi comunicat la fata locului, dar sub 15 persoane participante excursia nu se va putea organiza.

Oferta din categoria:


 
ATENA CAPITALA MASLINILOR - VARA 2024 **** - 5 zile / 519 EURO
Plecare Pana la
23.Oct.2024 27.Oct.2024 Rezervare
25.Sep.2024 29.Sep.2024 Rezervare
14.Aug.2024 18.Aug.2024 Rezervare
20.Jun.2024 24.Jun.2024 Rezervare
*Nota: Preturile sunt exprimate in EURO / persoana / cu Mic dejun inclus
Ofertă cu locuri limitate!
Pentru disponibilităţi şi preţuri detaliate, vă rugăm contactaţi agenţia.
Ofertă actualizată în data de: 03.04.2024
# #