Circuit Circuit 2024 MĂNĂSTIRILE GRECEȘTI ȘI MUNTELE ATHOS

Cont turist | Cont agentie | Cont hotel |
Pentru detalii sau rezervari directe:

Rezerva acum Click pentru a vizualiza numerele de telefon

 
Alte oferte ale agentiei +
Date contact agentie +
Detalii agentie
Info date agentie turism Este posibil ca agentia sa fie inchisa in week-end.
Poti trimite un mesaj agentiei si un reprezentant
al ei te va contacta cat mai curand posibil:

Circuit 2024 MĂNĂSTIRILE GRECEȘTI ȘI MUNTELE ATHOS / 10 zile

» Plecari: 16.Oct.2024, 18.Sep.2024, 15.May.2024, 22.Apr.2024

» Transport: cu Autocar
» Durata: 10 zile
» Pret: de la 512 EURO de persoana

» Categorie cazare 2/3*

» Traseu: In aceasta calatorie avem ocazia sa descoperim:
Serres - Ouranopoli - Salonic - Meteora - Insula Corfu - Patras - Insula Kefalonia
Olympia - Vasta - Loutraki - Corint - Nea Makri - Atena – Cap Sounion - Insula Eghina
Almiro - Litochoro

0



Program
 Ziua 1. București - Serres
Plecam din București la ora 06.30. și calatorim spre Sud, strabatem muntii și padurile dese ale Bulgariei și ajungem spre seara la Serres, un oraș înconjurat de natura, cu o multime de parcuri și paduri, dar și cu un castel medieval. Vom înnopta aici, ocazie perfecta pentru a ne bucura de bucataria greceasca, de vinul excelent și de acordurile de bouzouki. Grecii petrec pe cinste și sunt foarte ospitalieri, așa ca nu pierdeti nicio ocazie de distractie!

 Ziua 2. Serres– Croaziera Athos – Salonic - Riviera Olimpului
Kalimera! (Bună dimineața!). Plecare spre Ouranoupoli, lângă Sfântul Munte Athos, cel mai important complex de mănăstiri ortodoxe din Grecia. Timp liber pentru plajă, sau opţional croazieră (aprox. 2 h 45 min.) pentru a admira 8 din cele 20 de mănăstiri şi schitul Sfânta Ana.
In drumul nostru de intoarcere spre Salonic ne oprim sa vizitam Manastirea Sf. Ioan Teologul , unde se afla mormantul Parintelui Paisie Aghioritul si moastele Sfantului Arsenie Capadocianul.
Continuăm spre capitala Madeconiei - Salonic (Thessaloniki), o metropolă frematând de viaţă, situată pe malul Mării Egee. La un capăt al promenadei de pe ţărm se află o statuie impunătoare a lui Alexandru cel Mare, a cărui soră vitregă a dat numele oraşului. Aceasta s-a căsătorit cu regele Kassandros, care a întemeiat oraşul. Salonicul este aşezat pe Via Egnatia, impresionantul drum care lega Roma de avanpostul său răsăritean din Byzantium (viitorul Constantinopol). Strada prinicipala din prezent se numeste tot Egnatia. La mică distanţă de această arteră vei descoperi Arcul lui Galerius, ridicat de împăratul Galerius în anul 303 pentru a-şi comemora victoria asupra perşilor.
În apropiere se ridică semeaţa Rotonda, despre care se crede că a fost construită pentru a deveni mausoleul lui Galerius, desi nu a servit niciodata acestui scop. De-a lungul timpului a fost folosită şi ca biserică şi ca moschee, iar astăzi adăposteşte ocazional expoziţii de artă. Ne îndreptăm privirea spre mare şi zărim silueta zvelta a Turnului Alb, cel mai fotografiat monument din Salonic. Pe vremuri era denumit Turnul Însângerat, din cauză că fusese folosit drept închisoare şi loc de execuţii. În prezent se află aici un Muzeu Bizantin care reuneste o mulţime de obiecte bizantine, inclusiv mozaicuri, bijuterii şi icoane. Asigură-te că urci până pe acoperiş, de unde poţi admira fumoasa panoramă a ţărmului din Salonic.
La finalul programului de azi ne îndreptăm paşii spre Biserica Sf. Dumitru – cea mai mare biserică din Grecia, cu hramul sfântului protector al oraşului. Clădirea a fost reconstruită în 1917, în urma unui incendiu care a devastat oraşul, fiind ridicată pe locul în care romanii l-au ucis pe Sfântul Dimitrios în anul 305, pentru refuzul de a renunţa la credinţa lui.
Lăsăm în urmă frumosul oraş de la Marea Egee şi ne îndreptăm spre hotelul nostru situat pe Riviera Olimpului pentru cazare.


 Ziua 3. Sf. Paraschevi - Meteora – Corfu
Dupa micul dejun ne pornim la drum catre Kalambaka iar in traseu facem un scurt popas pentru a vizita Mănăstirea Sfânta Paraschevi. Oamenii cinstesc icoana şi moaştele Sfintei Paraschevi aflate în biserica săpată în stâncă, iar apoi se coboară la izvorul sfintei, care este considerat vindecător de boli de ochi. Ne îndreptăm paşii spre Meteora, al doilea centru monastic ortodox al Greciei, după Sfântul Munte Athos, și monument ocrotit de UNESCO. Aici ne vom delecta câteva ore cu peisajul hipnotizant, cu zidurile mănăstirilor așezate chiar pe crestele stâncilor înalte ca niște fortărețe redutabile.
Aflat într-o pădure de stânci, deasupra Mării Egee, complexul Meteora mai găzduiește 6 mânăstiri, din 24 câte au fost inițial, ruine și peșteri ale sihaștrilor. Dintre cele mai cunoscute din centrul monahal, amintim mânăstirile Marele Meteor, Varlaam și Sfânta Treime. Cea mai importantă mănăstire din complex este cea a Marelui Meteor, construită în secolul XIV. Regina Maria a României a fost prima femeie care a vizitat această mânăstire, în anul 1921.
Moment de răgaz (timp liber):
După ce ne-am încărcat sufleteşte ne oprim la Atelierul de pictat icoane bizantine - Zindros, situat la polelele Meteorelor. Cu ajutorul ghidului avem ocazia de a descoperi câteva dintre tehnicile folosite la pictarea acestor obiecte de cult. La finalul turului puteţi achiziţiona şi dumneavoastră una dintre aceste icoane lucrate manual de către mesterii locali.
După vizitarea locurilor sfinte, continuăm drumul spre Igoumenitsa de unde ne imabrcam la bordul unui feribot care ne va purta spre Insula Corfu, pretuita înca din antichitate pentru frumusetea sa paradisiaca și așezarea strategica. Cazare la hotel în Corfu.

 Ziua 4. Corfu - Patras
Incepem vizita in capitala insulei – Corfu Town. Desi are taverne grecesti pe stradutele dosnice, desi sarbatoreste Pastele cu inca si mai multa exuberanta decat restul Greciei, orasul vadeste influente foarte puternice in privinta arhitecturii, influente ce amintesc de britanici, de francezi si de italieni. Plini de mandrie, populatia orasului Corfu se considera mai sofisticata decat locuitorii altor capitale din insulele grecesti. Acest amestec cosmopolit se vede cel mai bine in centrul orasului, in jurul Esplanadei. Combinatia de parc si piata centrala despre care vorbim se concentreaza in jurul unui teren de crichet cu alura extrem de britanica, aflat pe locul in care exista in trecut campul de trageri al venetienilor.
Pasii ne poarta catre Biserica Sfantul Spiridon, considerat protectorul insulei. Moastele acestuia se afla intr-o racla de argint din biserica si sunt purtate in procesiune prin oras de patru ori pe an, pentru a sarbatori momentele in care se spune ca sfantul a venit in ajutorul locuitorilor insulei, in perioada de razboaie si de molima. Fervoarea religioasa se potriveste de minune cu cheful de petreceri, asa ca aceste momente sunt unele in care te poti bucura ca te afli in orasul Corfu: Duminica Floriilor, Sambata Pastelui, 11 August si prima duminica din noiembrie.
Urmatorul popas va fi la Catedrala Panaghia Spiliotissa unde se afla moaştele Sfintei Teodora Împărăteasa, asezate intr-o racla de argint. Teodora a fost împărăteasă, soţia Împăratului Teofil, luptătorul împotriva icoanelor. După moartea lui Teofil, în 842, Sfânta Teodora a luat în stăpânire tronul pe seama fiului ei, Mihail, care era prea mic să domnească singur. Ea a folosit prilejul spre a face să fie ales ca patriarh al Constantinopolului un iconodul, Metodie, şi spre a convoca un sinod al Bisericii în luna martie a anului 843, care a reaşezat în chip solemn închinarea sfintelor icoane. Spre a prăznui reaşezarea icoanelor, Sfânta Teodora a condus un uriaş alai cu icoane pe străzile Constantinopolului, în duminica de 11 martie 843. Era prima duminică din Postul Mare din acel an. De atunci, Biserica prăznuieşte reaşezarea sfintelor icoane în prima duminică din Postul Mare, printr-o slujbă cunoscută ca Biruinţa Ortodoxiei.
Ne indreptam spre port de unde vom lua feribotul ce ne aduce inapoi pe continent la Igoumenitsa. Ne indreptam spre Patras, unde vizitam Catedrala Sfantului Andrei ce are o arhitectură impresionantă de influenţă bizantină. Domul central al bisericii are o înălţime de 46 de metri, iar pe bolta acestuia se înalţă o cruce de cinci metri, placată în întregime cu aur. Interiorul bisericii este îmbrăcat cu minunate picturi bizantine şi icoane. Putând găzdui mai bine de 5.500 de credincioşi, Biserica Sfântul Andrei din Patras este una dintre cele mai mari biserici din Balcani. Constructia ei a fost finalizata in anul 1908 si sfintita abia in 1974 iar pelerinii ajunşi aici se pot închina Cinstitului Cap al Sfântului Andrei, precum şi unei bucăţi din crucea în formă de X, pe care acesta a fost răstignit. În imediata apropiere a catedralei se păstrează biserica veche a oraşului, construită între anii 1836-1843, ridicată peste ruinele unei foste bazilici bizantine - dărâmată de turci, care la rândul ei fusese ridicată peste ruinele unui templu antic grecesc. Lângă această biserică se afla şi izvorul Sfântului Andrei. Seara cazare in Patras.
 Ziua 5. Patras – Kefalonia - Olympia
Dupa micul dejun ne indreptam spre portul Killini de unde ne vom imbarca pe feribotul catre Insula Kefalonia. Ajunsi aici ne indreptam Valea Omala pentru a vizita Mănăstirea Cuviosului Gherasim închinată sfântului ce ocrotește întreaga insulă Kefalonia, fiind considerata și cea mai mare mănăstire de maici din întreaga insulă. Sfântul Gherasim a devenit un vas plin de har datorită rugăciunii neîncetate și a postului. De aceea, toate duhurile rele se temeau de el și erau izgonite.
Ne indreptam spre capatul sud-estic al insulei, catre localitatea Markopoulo unde se afla Biserica cu Serpi. În fiecare an, în luna august, mai mulţi şerpi mici neprimejdioşi purtând pe cap semnul Crucii apar în jurul vechii clopotniţe a bisericii din aceasta localitate. Ei se arată mai întâi în preajma sărbătorii Schimbării la Faţă a Domnului, pe 6 august. De atunci şi până la praznicul Adormirii Maicii Domnului, de pe 15 august, în fiecare noapte se citeşte câte un paraclis. Îndată după praznic, ei sunt aşezaţi în zona vechii clopotniţe şi dispar pe dealuri, iar până în luna august a anului următor nu se mai vede nici urmă de şarpe.
Traversam pe continent la Killini si ne continuam drumul nostru spre orasul antic Olympia locul unde au luat naștere Jocurile Olimpice, o importanta întrecere sportiva organizata în cinstea zeilor, a caror prima editie se crede ca a avut loc în anul 776 î.Hr. Ruinele arenei sportive sunt vizibile și astazi, iar deși s-au degradat sever de-a lungul mileniilor, înca reflecta o idee din maretia acestui festival antic. Pe langa complexul sportiv cu piste de alergare și școli de lupte, în Olympia descoperim o multime de alte obiective culturale antice, precum Theokoleon, casa preotilor, Templul Doric al lui Zeus, Altarul Juramintelor și Atelierul lui Pheidias, locul unde a fost faurita Statuia lui Zeus, una dintre cele șapte minuni ale lumii. Seara cazare la hotel în zona Olympia.

 Ziua 6. Olympia – Vasta – Loutraki
Dupa micul dejun pornim la drum dornici sa descoperim legenda care sta la baza ridicarii Bisericii Sfintei Teodora de la Vasta. Ceea ce știm din viața Sfintei provine integral din tradiția locală, dar mica ei biserică din sudul Greciei este cunoscută în întreaga lume și vizitată de mii de credincioși în fiecare an.
Biserica Sfintei Teodora datează aproximativ din secolul al XII-lea și este în întregime din piatră. Nemaipomenit este totuși faptul că pe acoperișul ei cresc, în prezent, 17 copaci. Cei mai mulți au peste treizeci de metri înălțime, iar unii au peste un metru în diametru. Mulți arbori cântăresc peste o tonă. Cu toate acestea, chiar dacă acoperișul bisericii este mic, subțire și fără niciun sprijin special, rămâne în picioare de secole, ca prin minune. Oamenii de știință au studiat biserica și s-au arătat incapabili să explice modul în care copacii cresc pe un astfel de acoperiș subțire, fără a distruge biserica. Conform tradiției, înainte de martiriu, Sfânta Teodora s-a rugat: „Fie ca trupul meu să devină biserică, sângele meu să devină râu, iar părul meu să devină copaci”. Astăzi, exact acest lucru se vede când vizitezi zona. Pe locul în care trupul ei martirizat a fost așezat, localnicii au construit o biserică în cinstea ei. De asemenea, un râu trece pe sub această biserică, iar deasupra au crescut copaci.
Micuța biserică este acum sub protecția Mitropoliei din regiune, precum și sub cea a Ministerului Culturii, ca monument bizantin de valoare națională. Credincioșii cred că această biserică este o minune inexplicabilă. Sărbătoarea Sfintei Teodora a fost prăznuită anual în marțea din Săptămâna Luminată, timp de mai multe secole, până în 1956, când sărbătoarea a fost mutată la 11 septembrie, din cauza unei asemănări cu viața Sfintei Teodora din Alexandria care este, de asemenea, sărbătorită în acea zi.
Ne continuam drumul nostru prin Peloponez si urmatoarea noastra oprire va fi la Canalul Corint, un canal artificial care leagă Golful Corint din Marea Ionică de Golful Saronic din Marea Egee. Canalul a fost construit între anii 1881 – 1893 si are o lungime de 6,3 km .
Moment de răgaz (timp liber):
Ia-ți camera foto și inima în dinți și păşeşte pe pasarela care leaga Grecia Continentala de Peninsula Peloponez, situată la circa 100 m înălţime faţă de nivelul mării. De aici poți cuprinde cu pivirea cele două mări şi cu ceva noroc, te-ai putea afla acolo exact când, printre pereţii săi înguşti şi abrupţi care străbat întreaga distanţă dintre Golful Corint şi Marea Egee, trece câte o navă.
Seara cazare la hotel in zona Loutraki.

 Ziua 7. Loutraki - Nea Makri – Atena – Cap Sounion
Parasim Loutraki si la 14 km distanta, aşezată pe înălţimile din jurul Corintului, la regasim Mănăstirea Sfântul Patapie, o mănăstire ortodoxă, cu obşte de maici. Inchinata Sfântului Patapie din Teba Egiptului (8 decembrie), Mănăstirea din Loutraki a fost întemeiată în anul 1952, la dorinţa Părintelui Nectarios Kyriakos şi cu binecuvântarea Mitropolitului Procopie al Corintului. Ca loc pentru a ridica această ctitorie s-a ales peştera unde in anul 1904 au fost descoperite moaştele Sfântului Patapie iar mirosul lor plăcut umple şi astăzi peştera nu foarte mare, împodobită cu frumoase fresce bizantine din secolul al XIII-lea.
Ne continuam programul de azi si ne indreptam catre unul dintre cele mai cunoscute locuri de pelerinaj din Grecia de astăzi, Mănăstirea Sfântului Efrem cel Nou, care se află în apropierea localităţii Nea Makri de pe Colina Neprihăniţilor din regiunea Atica, la numai 30 de kilometri nord de Atena. Mănăstirea de la Nea Makri a fost zidită în perioada bizantină, înainte ca peninsula grecească Atica să ajungă sub ocupaţie otomană. Mănăstirea este închinată Maicii Domnului, având hramul Buna Vestire, dar este cunoscută mai degrabă ca Mănăstirea Sfântului Efrem, deoarece în biserica mănăstirii se află sfinte moaşte ale Sfântului Efrem cel Nou, considerat ocrotitorul celor dependenţi de droguri, al celor cuprinşi de depresie şi al celor deznădăjduiţi.
Ne indreptam spre Atena unde vom parcurge un tur panoramic de oraş : Palatul Parlamentului, Piata Sintagma, Academia, Universitatea, Piata Omonia, Stadionul Olimpic.
Program liber sau, opțional, cei care simt că vor să mai descopere Grecia, locurile ei pitorești și zeii săi măreți, sunt invitați să viziteze Cap Sounion, situat în sudul Peninsulei Attica, renumit atât pentru rolul de sanctuar de la malul mării, cât și pentru ruinele Templelor Atenei și ale lui Poseidon. Dacă vă doriți să urmăriți un apus de soare grecesc, deasupra mării, însoțiți de zeul apelor, atunci haideți în excursia la Cap Sounion si nu veţi regreta. Ne întoarcem în capitala Greciei pentru cazare la hotel.

 Ziua 8. Atena – Eghina – Evia
Ne luam ramas bun de la capitala Greciei si ne indreptam spre portul Pireu de unde vom lua feribotul spre insula Eghina. La circa 6 km de centrul orasului Eghina se afla Mănăstirea „Sfânta Treime”, întemeiată de Sfântul Nectarie din Eghina. Manastirea este aşezată în interiorul arid şi deluros al insulei, pe locul numit Paleochora (Vechiul Oraş). Biserica Manastirii unde a vietuit Sfantul Nectarie a fost ridicata pe ruinele unei vechi biserici bizantine, intre 1904 - 1910 si a fost inchinata Sfintei Treimi. Odata cu canonizarea Sfantului Nectarie biserica a primit si acest hram. Deasupra locasului nou se afla vechea manastire, chilia si mormantul Sfantului Nectarie.
Ne reintoarcem in portul Pireu si ne continuam pelerinajul nostru indreptandu-ne spre Insula Evia unde vom trece pragul Bisericii Sfantului Ioan Rusul. Născut în Ucraina, în jurul anului 1690 si apoi inrolat în armata țarului Petru I, într-o luptă împotriva otomanilor, tânărul Ioan a fost capturat şi vândut ca sclav. El este dus în Constantinopol, apoi în regiunea Prokopion din Asia Mică, unde a vieţuit ca slugă la un turc localnic. Uneori, sfântul reuşea să termine munca zilnică şi să meargă în Biserica „Sfântul Gheorghe” din sat, pentru a participa la privegheri. Stăpânul lui, înţelegând că multe dintre binefacerile primite peste zi, cât şi prosperitatea lui se datorează slugii sale, a ajuns să-l iubească pe sfânt. Biserica actuala a fost ridicata in anul 1951, an in care au fost mutate sfintele moaste, care initial au fost asezate in Biserica Sfintilor Constantin si Elena. Seara cazare la hotel in insula Evia.

 Ziua 9. Evia - Riviera Olimpului
De aproape cinci veacuri, muntele Teletriului din insula Evvia adăposteşte la poalele sale, în mijlocul unei păduri dese de pini şi brazi, Mănăstirea Cuviosului David „Bătrânul”. Mănăstirea a fost zidită în jurul anului 1540 de către tânărul pustnic Cuviosul David, pe ruinele vechii biserici a Schimbării la Faţă a Domnului nostru Iisus Hristos. Aşezământul s-a ridicat prin donaţiile făcute de monahii din obştea cuviosului David, precum şi din colectele făcute printre creştinii din Grecia, Moldova, Valahia şi Rusia.
Ne indreptam spre nordul insulei de unde vom lua feribotul catre Glyfa pentru a ajunge din nou pe continent. Urmatorul nostru popas va fi la Almiro, un orasel care adaposteste Mănăstirea Kato Xenia. Aici se afla icoana făcătoare de minuni a Maicii Domnului „Străina” (Panaghia Xenia) şi o parte din Brâul Maicii Domnului. A fos întemeiată în timpul împăratului bizantin Andronic al II-lea Paleologul, ca metoc al Mănăstirii Ano Xenias. Numele Mănăstirii Kato Xenia, însemnând „Străina de Jos”, provine de la icoana făcătoare de minuni a Maicii Domnului „Străina” (Panaghia Xenia) ajunsă aici în mod miraculos.
Lacasul încântă prin arhitectura specifică Greciei: ţiglă roşie, ziduri din piatră şi chilii vopsite în alb. Katholikonul mănăstirii este închinat Sfântului Ierarh Nicolae. În vecinătatea lui sunt aşezate chiliile cu paraclisul icoanei „Panaghia Xenia“.
Drumul continuă spre Riviera Olimpului, trecând pe lângă orașul Larissa, dar și pe lângă castelul bizantin de la Platamonas. Fortificaţia, datând din secolul X, este amplasată la poalele Muntelui Olimp, cu poziţie strategică asupra drumului de legătură dintre Macedonia şi Thessalia şi Grecia de Sud. Ajungem la hotelul nostru și avem timp liber pentru ultimele cumpărături pentru cei dragi de acasă. Cazare hotel pe Riviera Olimpului.

 Ziua 10. Riviera Olimpului - Bucuresti
Ultima zi a programului ne gaseste la poalele Muntelui Olimp unde vizitam Mănăstirea Sfântului Dionisie din Olimp. Așezată la o altitudine de peste 900 de metri pe Muntele Olimp, mănăstirea a fos întemeiată la anul 1542 fiind construită ca o fortăreață, din piatră şi lemn, închinată Sfintei Treimi. Încă din timpul vieții Sfântului Dionisie, mănăstirea a devenit cunoscută în întreaga Grecie, şi chiar dincolo de hotarele ei, impunându-se ca un centru duhovnicesc, cultural şi economic. În cadrul ansamblului monahal au funcționat un atelier de icoane și unul pentru copiști. Lasăm în urmă frumoasele locuri pe care le-am vizitat şi ne îndreptăm spre ţară unde ajungem în cursul serii.





Servicii incluse:
PRETUL INCLUDE
• transport cu autocar/minibus clasificat;
• 9 nopti de cazare la hotel de 2-3*
• 9 mic dejun;
• Însotitor din partea agentiei pe traseu.


SERVICII OPŢIONALE:
• NOU! Premium Seats – 35€/pers.
(se rezerva la cerere, locuri in autocar pe prima bancheta); Atentie! Locuri limitate.
• Locuri preferentiale - 25€/pers.
(se rezerva cronologic, locuri in autocar pe banchetele a doua si a treia); Atentie! Locuri limitate.
• NOU! Discount Seats -Reducere 15€/pers. (se rezerva la cerere, locuri pe ultima bancheta din autocar); Atentie! Locuri limitate.
• 1. Croaziera Athos – 40 € /pers
• 2. Excursie Cap Sounion – 30 €/ pers.
• NOU! 10 % Discount la achitarea din ţară a excursiior opţionale

Gradul de realizarea a grupurilor este 95%. Tarifele sunt calculate pentru un Grup minim 35 pers. Pentru grupuri mai mici se aplica urmatoarele suplimente :
-16-24 pers - supliment 60€/pers
-25-34 pers- supliment 40€/ pers

NU SUNT INCLUSE ÎN PRET
• Intrarile la obiectivele turistice (inclusiv în excursiile optionale), serviciile de ghizi locali, taxe de oraș* platibile la hotel, alte taxe şi cheltuieli personale.
• Excursiile optionale, pentru grup de minim 30 persoane;
• traversarile cu feribotul in Corfu, Eghina, Kefalonia, Evia : taxele pentru pasageri şi autocar, in total 75 € /pers. (se achita la inscriere).
• Asigurare de calatorie (storno + medicala).

SUPLIMENTE & REDUCERI
• Supliment de single 195 €
• Reducere a 3-a persoana în camera 25 €.
• Reducere copil 6-12 ani - 40 €, pentru cazare în camera dubla cu 2 adulti.

Oferta din categoria:


 
Circuit 2024 MĂNĂSTIRILE GRECEȘTI ȘI MUNTELE ATHOS - 10 zile / 512 EURO
Plecare Pana la
16.Oct.2024 25.Oct.2024 Rezervare
18.Sep.2024 27.Sep.2024 Rezervare
15.May.2024 24.May.2024 Rezervare
22.Apr.2024 01.May.2024 Rezervare
*Nota: Preturile sunt exprimate in EURO / persoana / cu Mic dejun inclus
Ofertă cu locuri limitate!
Pentru disponibilităţi şi preţuri detaliate, vă rugăm contactaţi agenţia.
Ofertă actualizată în data de: 27.10.2023




# #