Circuit PASTE 2024 - autocar GRECIA – PARALIA KATERINI 1 Mai si Sarbatori Pascale la poalele Muntelui Olimp

Cont turist | Cont agentie | Cont hotel |
Pentru detalii sau rezervari directe:

Rezerva acum Click pentru a vizualiza numerele de telefon

 
Alte oferte ale agentiei +
Date contact agentie +
Detalii agentie
Info date agentie turism Este posibil ca agentia sa fie inchisa in week-end.
Poti trimite un mesaj agentiei si un reprezentant
al ei te va contacta cat mai curand posibil:

PASTE 2024 - autocar GRECIA – PARALIA KATERINI 1 Mai si Sarbatori Pascale la poalele Muntelui Olimp / 6 zile

» Plecari: 01.May.2024

» Transport: cu Autocar
» Durata: 6 zile
» Pret: de la 325 EURO de persoana

» Categorie cazare 3/4*

» Traseu: Sofia – Meteora – Salonic – Katerini


Ziua 1 (01.05): BUCURESTI – SOFIA – ALEKSANDER NEVSKI – PARALIA KATERINI (750 km)
Plecare din Bucuresti, vis a vis de Gara de Nord (coloane) in fata Parcului Ministerului Transporturilor la ora 03:00 (intalnire la 02:45), pe traseul Bucuresti – Giurgiu – Ruse. In Bulgaria vom face o oprire in centrul Sofiei, la Catedrala Aleksander Nevski si Biserica Bizantina Sfanta Sofia. Intram in Grecia prin punctul vamal Kulata – Promahonas si ne continuam drumul spre Paralia Katerini. Seara cazare in Paralia la hotel Poseidon 3* (sau similar).
Ziua 2 (02.05): PARALIA KATERINI – METEORA – SFANTA PARASCHEVI – PARALIA KATERINI (370 km)
Mic dejun. Dimineata devreme plecam spre manastirile Meteora, al doilea centru monahal ortodox, dupa Muntele Athos. La poalele Meteorelor ne vom opri la atelierul de icoane bizantine, unde vom cunoaste tehnica pictarii acestora, iar in continuare vom vizita doua dintre cele sase manastiri existente (Sfantul Stefan si Manastirea Marele Meteor - intrarile nu sunt incluse, pret informativ 3 euro/persoana/obiectiv). Dupa un popas pentru masa de pranz, ne intoarcem spre Paralia Katerini, iar ultima oprire va avea loc in Valea Tembi, la Schitul Sfintei Paraschevi (Sfanta Vineri), in apropierea caruia exista o mica intrare in stanca ce duce la un izvor subteran, a carui apa este considerata a fi tamaduitoare pentru bolile de ochi.
Ziua 3 (03.05): CROAZIERA IN INSULA SKIATHOS (optional)
Mic dejun. Timp liber la dispozitie in Paralia sau, optional, va propunem croaziera la Insula Skiathos in Arhipelagul Sporadele de Nord al Marii Egee. Vom calatori cu autocarul pana in port, unde ne vom imbarca pe vapor, unde timp de 2.5 ore capitanul vasului organizeaza o petrecere cu dans, multe surprize si distractii. Odata ajunsi la plaja Koukounaries ne vom bucura vreme de doua ore de sporturi acvatice, plaja amenajata cu umbrele si sezlonguri precum si companie din belsug (in functie de conditiile meteorologige). Urmeaza o a doua oprire in orasul Skiathos unde vom vizita biserica si turnul cu ceas Sf.Nicolae. Program liber la dispozitie pentru masa de pranz (optional). La intoarcere vom beneficia de aceeasi distractie cu dansuri si concursuri, fiind insotiti de delfini si pescarusi in acordurile fermecatoare ale muzicii grecesti. Intoarecerea va avea loc in jurul orei 23:00. Pret informativ: 70 Euro / persoana (grup 30 platitori) ce include: transport cu autocarul, biletele pentru vapor, ghid local vorbitor de limba romana.
Ziua 4 (04.05): MUNTELE OLIMP – MANASTIREA SFANTUL DIONIS – LITOCHORO – PALEOS PANTELEIMONAS (optional)
Mic dejun. Timp liber la dispozitie, sau optional va propunem o excursie pe Muntele Olimp. Prima oprire este in Litochoro, un orasel cu strazi pietruite, de unde pornim mai departe pe jos catre defileul Enipeea, unde se afla cada lui Zeus si baia Afroditei. Urmatoarea oprire o vom face la refugiul Stavros, situat la 960 metri altitudine, de unde vom admira panorama regiunii Pieria si a Marii Egee, iar la coborare vom vizita Manastirea Sfantul Dionisie. Ultimul popas va avea loc in satul Paleos Panteleimonas, de unde vom admira inca o data panoramic intreaga zona si vom avea timp liber la dispozitie pentru masa de pranz (optionala). Dupa amiaza intoarcere si cazare la acelasi hotel in Paralia Katerini. Pret informativ: 35 EURO/ persoana. Seara participare la Slujba de Inviere.
Ziua 5 (05.05): KATERINI
Dupa micul dejun, timp liber la dispozitie in Paralia, iar in cursul dupa-amiezii, masa festiva Pascala, in stil traditional grecesc, cu muzica, dans si program specific in Paralia Katerini (inclusa in pretul excursiei). Apoi vom face o excursie de 2-3 ore la numai 7 km departare de statiune, in Katerini, capitala judetului cu acelasi nume. Timp liber in centrul orasului si in zona pietonala. Seara cazare la acelasi hotel.
Ziua 6 (06.05): PARALIA KATERINI – SALONIC – BUCURESTI (750 KM)
Mic dejun. Pornim spre al doilea oras ca marime al Greciei. Tur panoramic al Salonicului. Vom admira: Catedrala Sfantul Dimitrie, Biserica Sfantul Gheorghe, cea mai veche biserica din Grecia, Arca lui Galeriu, Biserica Sfanta Sofia la moastele Sfantului Vasile cel Nou, Catedrala Mitropolitana Grigorie Palama din Salonic, Turnul Alb (simbol al orasului, secolul XVI). Dupa tur plecam spre casa. Sosire in Bucuresti seara tarziu in functie de trafic si formalitatile vamale.


Servicii incluse:
_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ __ _ _ _ __ _ _ _

PRET/persoana: 325 EURO (loc in camera dubla)
Pret camera single: 465 EURO / persoana
Pret pentru a treia persoana in camera dubla cu pat suplimentar: 300 EURO
Pret pentru copil 2 – 11.99 ani in camera dubla cu doi adulti si pat suplimenta: 300 EURO
_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _
SERVICII INCLUSE:
• transport cu autocar (standard international) conform itinerariului;
• 5 nopti cazare cu mic dejun la hotel Poseidon 3* (sau similar) in Paralia Katerini;
• tururi panoramice si pietonale in Sofia, Katerini si Salonic;
• excursie de o zi la Meteora;
• excursie de jumatate de zi Muntele Olimp – Manastirea Sfantul Dionis – Litochoro – Paleos Panteleimonas
• masa festiva de Paste;
• insotitor roman de grup.

NU SUNT INCLUSE:
• asigurarea medicala de calatorie (nu este obligatorie, dar este recomandata);
• asigurarea storno cu extensie COVID (optionala), se incheie odata cu contractul de comercializare a pachetului de servicii turistice, impreuna cu asigurarea medicala de calatorie;
• bacsisuri pentru prestatorii locali (ex: soferi, personal hotelier, ghizi): 15 euro/persoana – se achita la sosirea in tara de destinatie prin insotitorul de grup;
• excursiile optionale;
• bauturile alcoolice sau racoritoare la mesele incluse in program;
• intrarile la obiectivele turistice;
• taxele locale, obligatorii in Grecia, si anume: 1.5 euro/ camera/ noapte; (se achita personal, la receptia hotelului).

GRUP MINIM: 35 persoane
Pentru un grup de 30-34 persoane, pretul se majoreaza cu 25 EURO/persoana
Pentru un numar mai mic de 30 participanti pretul se recalculeaza sau circuitul se reprogrameaza. Organizatorul isi rezerva dreptul de a anula acest program daca nu se vor inscrie minim 15 participanti pana cu 21 zile inainte de plecare. De asemenea, in cazul unui grup mai mic, agentia isi rezerva dreptul de a schimba mijlocul de transport sau hotelurile, cu pastrarea standardelor si cu informarea prealabila a turistilor inscrisi.

Oferta din categoria:


 
PASTE 2024 - autocar GRECIA – PARALIA KATERINI 1 Mai si Sarbatori Pascale la poalele Muntelui Olimp - 6 zile / 325 EURO
Plecare Pana la
01.May.2024 06.May.2024 Rezervare
*Nota: Preturile sunt exprimate in EURO / persoana / cu Mic dejun inclus
Ofertă cu locuri limitate!
Pentru disponibilităţi şi preţuri detaliate, vă rugăm contactaţi agenţia.
Ofertă actualizată în data de: 25.09.2023




# #