Circuit Oferta speciala KENYA - Safari si plaja: 7 nopti cu demipensiune/pens completa + bilet avion Bucuresti + taxe aeroport + safari + taxe si permise intrare

Cont turist | Cont agentie | Cont hotel |
Pentru detalii sau rezervari directe:

Rezerva acum Click pentru a vizualiza numerele de telefon

 
Alte oferte ale agentiei +
Date contact agentie +
Detalii agentie
Info date agentie turism Este posibil ca agentia sa fie inchisa in week-end.
Poti trimite un mesaj agentiei si un reprezentant
al ei te va contacta cat mai curand posibil:

Oferta speciala KENYA - Safari si plaja: 7 nopti cu demipensiune/pens completa + bilet avion Bucuresti + taxe aeroport + safari + taxe si permise intrare / 9 zile

» Plecari: 16.Mar.2024, 06.Apr.2024, 11.May.2024, 01.Jun.2024, 22.Jun.2024

» Transport: cu Avion
» Durata: 9 zile
» Pret: de la 1789 EURO de persoana

» Categorie cazare 3/4*

» Traseu: Mombasa - Diani Beach - Parcul Național Tsavo Est - Parcul Național Tsavo Vest - Sanctuarul Rinocerului


Ziua 1. Plecare din Bucuresti, escala in Dubai
Ne imbarcam pe zborul FlyDubai cu destinatia Mombasa, Kenya, cu o scurta escala in Dubai.

Ziua 2. Sosire in Mombasa
După ce ajungi în Kenya, vei merge la hotel pentru cină și cazare. Te așteaptă o călătorie incredibilă!
Cazare: Leopard Beach Hotel 4* sau similar. Mese: Cina

Ziua 3. Diani Beach
Vei avea toată ziua pentru a te bucura de minunăția coastei Africii de Est. Mărginită de apele calde ale Oceanului Indian, Diani Beach oferă prilej de snorkelling și kitesurfing, precum și de relaxare completă. Recomandăm plimbări lungi pe nisipul moale seara. De asemenea, asigură-te că încerci fructe de mare proaspete și alte preparate din bucătăria delicioasă swahili. Cazare: Leopard Beach Hotel sau similar. Mese: Mic dejun, cina.

Ziua 4. Mombasa – Parcul Național Tsavo Est
După mic-dejun, vom pleca spre Tsavo Est, intrând în parc prin poarta Bachuma. Cel mai mare parc național din Kenya, care ocupă nu mai puțin de 4% din suprafața țării, are un farmec primordial și sălbatic incontestabil și este o destinație grozavă pentru a admira viața sălbatică. Deși unul dintre cele mai mari râuri din Kenya curge prin mijlocul parcului, peisajul de aici este semnificativ mai arid decât Tsavo Vest. Reversul este că observarea faunei este mai ușoară datorită vegetației mai puține. Sperăm să vedem cât mai mult dintre animalele de aici, printre care elefanți, rinoceri negri, gerenuk cu gât lung, zebre și crocodili. La prânz, mergem în Voi Safari Lodge, unde ne facem siesta departe de soarele arzător al amiezii. După aceea, avem parte de safari din nou, apoi revenim la cabană pentru cină și odihnă. Cazare: Voi Wildlife Lodge 4*. Mese: Mic dejun, pranz, cina.

Ziua 5. Parcul Național Tsavo East – Parcul Național Tsavo West De dimineață devreme, mergem în safari, apoi pornim către Parcul Național Tsavo Vest, unde ajungem chiar înainte de prânz. Mâncăm la Ngulia Safari Lodge și ne bucurăm din plin de aromele locale, apoi mergem din nou pe urma animalelor minunate ale Africii. Vom vedea elefanți, bivoli, struți, gazele, impala, girafe, zebre, cât și prădători mari. De asemenea, vom vizita Sanctuarul Rinocerului înainte de a reveni la cazare pentru cină și odihnă. Cazare: Kilaguni Serena Lodge 3*+. Mese: Mic dejun, pranz, cina.

Ziua 6. Parcul Național Tsavo Vest – Mombasa
Ne trezim devreme pentru a surprinde faimoșii prădători ai Africii la vânătoare, apoi ne bucurăm de mic-dejun și plecăm spre Mombasa. Pe drum, facem un popas la Izvoarele Mzima. O oază de verdeață, izvoarele produc nu mai puțin de 250 de milioane de litri de apă dulce pe zi. Un punct de atracție cu totul deosebit îl reprezintă platforma de observație subterană. Poți vedea hipopotami, crocodili și numeroși pești prin apa ca de cristal. Revenim apoi la Mombasa, bucurându-ne de prânz pe drum și de cină la hotel, unde rămânem peste noapte. Cazare: Leopard Beach Hotel sau similar. Mese: Mic dejun, cina.

Ziua 7. Mombasa
Mombasa, un amestec de limbi și culturi din toate colțurile scăldate de apele Oceanului Indian, îi așteaptă ca un desert decadent pe călătorii care ajung pe coasta Kenyei. Având mai multe în comun cu Dakar decât cu Nairobi, amestecul de India, Arabia și Africa de aici este unic și încântător, iar mulți vizitatori se trezesc imediat îndrăgostiți de cel mai mare și mai cosmopolit port al Africii de Est. Vei avea la dispoziția ta toată ziua pentru plajă și relaxare într-un peisaj idilic, apoi vei reveni la hotel pentru cină și odihnă. Cazare: Leopard Beach Hotel sau similar. Mese: Mic dejun, cina.

Ziua 8. Mombasa
Cu o porțiune lungă și impecabilă de plajă cu nisip alb, umbrită de-a lungul coastei de palmieri impresinonanți și „binecuvântată” de valuri răcoroase care te îmbie la înot, nu e de mirare că Diani Beach este atât de populară și de căutată în ultimii ani de turiști din toate colțurile lumii. Acest oraș stațiune și-a câștigat un renume important atrăgând deopotrivă tinerii care caută distracție și plajă, familii tinere care au venit pentru soare și relaxare, cupluri tinere care au ales această destinație pentru a petrece luna de miere într-un décor idilic, dar și pasionați de sporturi nautice și scufundări datorită apelor pline de viață marina și valurilor blânde ale Oceanului Indian de pe Coasta Africii de Est. Cazare: Leopard Beach Hotel sau similar. Mese: Mic dejun, cina.

Ziua 9. Plecare
După mic-dejun, vei fi transferat la aeroport, de unde vei zbura spre România.






Servicii incluse:
Transport avion cu compania aeriana Fly Dubai București – Mombasa – București
Taxe de aeroport
Transferuri aeroport – hotel - aeroport
5 nopti cazare cu demipensiune, 2 nopti cazare cu pensiune completa
Transport in autocar
Transport vehicul safari jeep 4x4
Safari
Taxele de intrare la obiectivele turistice mentionate in program
Permise intrare Parcuri Nationale
Apa minerala/plata pe timpul excursiilor
Asigurare AMREF
Ghid insotitor roman
Ghid local vorbitor de limba engleza

Nu sunt incluse:
Asigurare de calatorie (storno + medicala)
Alte mese decât cele menţionate
Băuturile la mese
Alte obiective turistice decât cele menţionate în program
Bacşişuri pentru şoferi şi ghizi
Taxa viza intrare Kenya 50$

Suplimente si reduceri:
Supliment camera single: 315 €
Pret pentru copil 2 - 12 ani: 1670 € (cazare in camera cu 2 adulti)

Conditii de plata:
30% avans la inscriere
Inca 20% cu 2 luni inainte de plecare
Diferenta de 50% cu 1 luna inainte de plecare

Nota: Tariful de oferta speciala este valabil in limita locurilor disponibile.












Oferta din categoria:


 
Oferta speciala KENYA - Safari si plaja: 7 nopti cu demipensiune/pens completa + bilet avion Bucuresti + taxe aeroport + safari + taxe si permise intrare - 9 zile / 1789 EURO
Plecare Pana la
16.Mar.2024 24.Mar.2024 Rezervare
06.Apr.2024 14.Apr.2024 Rezervare
11.May.2024 19.May.2024 Rezervare
01.Jun.2024 09.Jun.2024 Rezervare
22.Jun.2024 30.Jun.2024 Rezervare
*Nota: Preturile sunt exprimate in EURO / persoana / cu Demipensiune inclusa
Ofertă cu locuri limitate!
Pentru disponibilităţi şi preţuri detaliate, vă rugăm contactaţi agenţia.
Ofertă actualizată în data de: 08.01.2024




# #