Home » Impresii de vacanta » Impresii Romania »

Casa Iancului - Nu Mai E Ce A Fost!

Cont turist Cont agentie Cont hotel

Casa Iancului - nu mai e ce a fost!Dupa cativa ani de absenta m-am hotarat sa mananc iar la Casa Iancului, un restaurant pe care il alegeam adeseori, atat pentru o masa de pranz, cat si pentru diferite evenimente.
Din pacate, restaurantul nu mai este ce a fost.
Dupa ce am comandat o masa de pranz am asteptat 40 de minute comanda. Nici ceea ce am luat nu a fost chiar ok. Snitelul de porc mirosea a oua stricate, drept pentru care a trebuit sa il decojesc. Piureul de cartofi era rece. Doar clatitele pot spune ca au fost foarte bune, insa reci, de asemenea.
Am fost un grup care a comandat snitele de porc, pulpe dezosate de pui, cartofi trasi in coaja, cartofi prajiti, salata de varza, clatite. Mie si cartofii prajiti mi s-au parut foarte intunecati, ca si cand ar fi fost prajiti in ulei refolosit de n ori.
Intotdeauna i-am admirat pe cei de la Casa Iancului pentru ca aveau clasa, dar acum si-au dat cu firma-n cap! Nu este posibil sa aduci clatitele cu mult dupa ce se termina de mancat felul 2! Ele trebuie sa fie preparate in timp ce se consuma felul doi si sa fie aduse imediat, mai ales cand e masa de pranz intr-o zi de lucru si se presupune ca omul vine sa manance in pauza si se grabeste.
Desi intentionam sa imi fac un obicei din a veni sa iau masa de pranz aici, mai ales ca au reducere la pranz, nu voi mai calca pragul acestui restaurant!

590 vizualizari

Poti vota aceste impresii de vacanta


Nota 5 din 1 voturi

Comentariul tau: