Home » Impresii de vacanta » Impresii Bulgaria »

BULGARIA -ALBENA, BALCIK, KONSTANTIN SI ELENA

Cont turist Cont agentie Cont hotel

BULGARIA -ALBENA, BALCIK, KONSTANTIN SI ELENABUNA, SUNT SIMONA DIN GALATI AM FOST IN BULGARIA DE DOUA ORI IN 2007 SI 2008, SI A FOST SUPER MISTO, CA SI ZONA, DISTRACTIE, LINISTE, MANCARE ETC.
IN 2007 AM FOST IN STATIUNEA ALBENA, LA HOTEL KALIAKRA, FOARTE FRUMOS TOTUL: PEISAJUL, PISCINELE, SUVENIRURILE, MAREA, MANCAREA CATA VREI SI DE CARE VREI, SERVIREA IREPROSABILA.
APA ERA CALDA DESI EU AM FOST IN OCTOMBRIE. NOI AM FOST MAI MULTI SI AM FOST CAZATI LA DOUA HOTELURI ALATURATE ASA CA MERGEAM SI DINCOLO SI INCERCAM MANCAREA, PISCINA ETC.
LA BALCIK AM FOST IN EXCURSIE, SUPER MISTO PEISAJUL, CASCADELE, VINURILE PENTRU CA IN INTERIORUL CASTELULUI ESTE O MINICRAMA, DE UNDE AM CUMPARAT VINURI TRADITIONALE. AU TOT FELUL DE SUVENIRURI IN INTERIOR IN SPECIAL PE BAZA DE TRANDAFIRI.
IN 2008 AM FOST LA CONSTANTIN SI ELENA : LINISTE, PLAJA, MANCARE, BAUTURA SI DISTRACTIE, NOI AM FOST CU MUNCA UN WEEKEND SI IN FIECARE SEARA AVEAM: DJ, SALA REZERVATA, BAUTURA, ETC. A FOST SUPEEEEER, ATUNCI CHIAR CA AM BAUT ORICE ERAM PRAF TOTI.
MERITA O VACANTA LA BULGARI MAI MULT DECAT LA NOI LA MARE VA GARANTEZ, CHIAR STIU CUM SA VALORIFICE CE AU.

928 vizualizari

Poti vota aceste impresii de vacanta


Nota 4 din 4 voturi
Comentarii
20-02-2012
Iti multumim ca ai impartasit cu noi experienta ta de vacanta! Te mai asteptam si cu alte impresii care sa contina mai multe amanunte pentru a fi folositoare celorlalti membri ai comunitatii! Pe viitor, te rugam sa nu mai folosesti majusculele in descrierea impresiilor.

Comentariul tau: 
Autor Simona Lazar


Adresa URL:
Foloseste acest articol in site-ul/blog-ul tau sau pe forumurile unde esti inscris.