Home » Impresii de vacanta » Impresii Bulgaria »

Hotel Hrizantema, Sunny Beach, Bulgaria

Cont turist Cont agentie Cont hotel

Hotel Hrizantema, Sunny Beach, BulgariaO locatie excelenta!

Doresc sa va impartasesc experienta noastra de acum un an: august 2009.

A fost EXTRAORDINAR!

Este printre singurele hoteluri care au parc cu verdeata mare in jur. Piscina este foarte frumoasa si mare, iar cele pentru copii sunt perfecte. Nu am platit absolut nimic in plus fata de pretul achitat la agentie: nici pentru parcare, nici pentru sejlonguri la piscina, pentru absolut nimic.

Nimeni nu a cerut bacsisi. Daca vroiai, puteai lasa ceva in borcanele speciale care erau plasate peste tot. Daca nu lasai odata, nu te tinea nimeni minte:)

Referitor la restaurant si masa, pot spune ca noi ne-am adaptat destul de bine la specificul german al mancarii. Aceasta a fost ultra arhi suficienta. Se face chiar exces si risipa pentru ca toata lumea, indiferent de natie, isi punea mai mult in farfurie decat manca si totul, evident, se arunca. Terasa restaurantului si barul dau in parcul cu verdeata si piscina. Este foarte-foarte frumos sa iesi sa mananci acolo. A fost o placere.

Pentru noi a fost mai placut sa stam la plaja pe iarba, pe sejlong, in parcul hotelului decat la nisip pentru ca plaja lor, mult-mult mai buna decat la Mamaia, este insa foarte plictisitoare fata de cea de la noi.

Una peste alta, noi nu avem decat cuvinte de lauda la adresa locatiei.

Camera a fost imensa, internetul wi-fi mergea oriunde dar era evident incet pentru ca era free. Curatenia mai mult decat OK. Personalul amabil atat cat am interactionat noi, pentru ca nu prea aveam de ce sa intram in relatii cu ei. Nu ne-a lipsit nimic.

Un hotel de 4 stele excelent, cu foarte multa verdeata si spatiu de joaca pentru copii.

Piscina mare, impartita pe zone, pentru toate varstele si dorintele. Pool-bar, animatori, curatenie. Sezlonguri suficiente atat la margine cat si pe iarba, la umbra sau nu.

Iarba grasa, intretinuta jos-palaria.

Restaurant si masa bune spre foarte bune. Terasa da la parc. Mancare mai putin pe gustul romanilor, dar buna, suficienta si variata, cel putin pentru 5 zile.

Camera ultra spatioasa, curata si aerisita. Aerul conditionat reglabil. Baia spatioasa si curata, moderna.

Lift exterior din care se vede parcul si piscina. Superb seara mai ales.

Relativ aproape de plaja.

Plaja curata, extrem de fina fata de Mamaia, apa curata-curata.

Parcarea la hotel gratis, dar mica, asa cum e peste tot acolo.

Daca iti pui ambitia sa nu cheltuiesti nimic, mai ales ca fiind cu copil mic nici nu poti sa iesi pe terase, vei reusi. Inclusiv apa o iei de la hotel din all-inclusive.

Sa nu se astepte nimeni la cine stie ce bauturi, evident, totul este de productie locala. Pentru alcool de calitate si bere am cheltuit si noi la magazin.

Pentru doar 1000 lei in plus fata de ofertele de 3 stele de la noi, vacanta a fost incontestabil mai buna si mai satisfacatoare.

In concluzie, va recomand cu toata responsabilitatea. Noi am fost doi adulti si un copil de 2 ani.

3501 vizualizari

Poti vota aceste impresii de vacanta


Nota 3.55 din 20 voturi
Comentarii
20-02-2012
Iti multumim ca ai impartasit cu noi experienta ta de vacanta! Te mai asteptam si cu alte impresii!

Comentariul tau: 
Autor George-daniel Toader

Vezi alte articole


Adresa URL:
Foloseste acest articol in site-ul/blog-ul tau sau pe forumurile unde esti inscris.