Hotel Bariscan - AlanyaAm fost in luna iunie-iulie 2011 in acest hotel numit Bariscan la noi cand el de fapt este Bari?can.
Am platit circa 400 euro/ pers, am plecat cu avionul, charter Antalya, am avut pachet all inclusive. Am avut alte asteptari de la acest sejur din pacate am fost foarte dezamagit de realitatea de acolo.
Nu luati in calcul acest hotel si nu luati in calcul nici satuletul Mahmutlar situat la 17 km de Alanya si cam 140 km de aeroportul din Antalya. Sa enumar foarte succint si la obiect dezamagirile: hotelul are 3*, nu stiu cum sunt date aceste stele, insa frigider in camera nu am avut, ganditi-va ca acolo au fost 40-45 grade C in miezul zile, aerul conditionat era unul foarte vechi, fara forta sa raceasca camera, fara telecomanda desi tin sa va preciz am fost informat ca hotelul a fost renovat in 2011. Aiurea, miroasea groaznic in camera. Servicii foarte proaste, personal care nu stia o boaba de engleza, care nu respectau cele mai mici norme de igiena. Mizerie in camera. Trebuia sa te rogi de femeia de serviciu sa-ti dea o hartie igienica, fireste prin semne. Mancare se reporta de la o zi la alta si era asa de evident incat iti venea sa nu mai mananci nimic, sa te duci la o terasa sa comanzi ceva si sa rezolvi problema, de fapt asa am si facut de multe ori. Sincer nu credeam ca turcii pot avea asemenea servicii atat de proaste. Tin totusi sa va anunt ca nu sunt un fitzos, ci dimpotriva. Discriminare intre rusi si celelalte nationalitati din pacate. Tratament special pentru rusi si enervant de multe ori. Plaja nu este la 100m de hotel cum tot apare pe net, ci la 400m. Asta pt ca trebuie sa ocolesti proprietatile private. Plaja cu pietre. O adevarata aventura pana ajungi in apa, dupa care trebuie sa incepi sa numeri juliturile, taieturile la picioare asta daca nu ai gumari in dotare. Plaja care se vrea privata este mizerabila, se platesc sezlongurile si culmea pe plaja se percep bani pe sucuri si alte cele. Va reamintesc am avut pachet all inclusive. Ca sa trag si o concluzie: Nu alegeti acest hotel cum nu alegeti nici acea zona pentru ca sincer nu are nimic atractiv, nu are puncte de atractie in zona. Ca sa vizitati de pilda Pamukale de acolo trebuie sa parcurgeti vreo 650 -700 km. La cei 400 de euro puteam fara nicio problema sa aleg alta zona, sau chiar alta tara.

1184 vizualizari

Poti vota aceste impresii de vacanta


Nota 4.20 din 5 voturi
Comentarii
21-02-2012
Iti multumim ca ai impartasit cu noi experienta ta de vacanta! Te mai asteptam si cu alte impresii!

Comentariul tau: 


Adresa URL:
Foloseste acest articol in site-ul/blog-ul tau sau pe forumurile unde esti inscris.