Vacanta ParisParis-locuri pe care le-am vizitat:

Turnul Eiffel
Arcul de triumf
Notre-Dame
Cimitirul Pere Lachaise
Domul Invalizilor
Cartierul Montmartre (Sacre-Coeur)
Gradinile Luxembourg
Muzeul Rodin
Muzeul Armelor
Cartierul La Defense(Arcul de triumf 2)
L'Opera Garnier
La Place de Concorde
Bulevardul Champs-Elysees


Impresii:

Shopping: in perioadele de reduceri chiar se merita sa iti cumperi haine, chiar si de pe Champs-Elysees. Preturi bune, marfa total diferita de cea din Romania, de mai buna calitate, parerea mea.
Muzee, monumente: cel mai indicat, daca stati 5-7 zile, este sa va faceti un abonament de 1-2-3 zile (dupa preferinte) la ,,Open Tour'' din care vedeti aproape tot Prisul, in orice caz, cele mai importante locuri, iar apoi, sa luati metroul spre locatiile-tinta pe care vi le propuneti sa le vizitati. Gurile de metrou le puteti intalni la aproximativ 500m una de alta, deci se poate circula destul de repede.
Preturi magazine de suveniruri: exemplu: un magnet porneste de la 2-3 euro pana la 6-7 euro, depinde de locatie.
Preturi restaurant: o apa plata porneste de la 2 euro, o pizza 10 euro, un meniu intreg (starter, fel principal, desert, fara bautura) 16 euro, mancare chinezeasca (f sanatoasa): 1-2 euro/100g, o inghetata: 3-4-5 euro....
Unele magazine de suveniruri, bijuterii asiatice, unele butique-uri deschid pe la ora 10 si inchid pe la 6 seara. Supermarketurile,restaurantele si magazinele de suveniruri au program normal.

3588 vizualizari

Poti vota aceste impresii de vacanta


Nota 3.70 din 17 voturi
Comentarii
08-04-2010
FOARTE IMPRESIONANT!
20-02-2012
Iti multumim ca ai impartasit cu noi experienta ta de vacanta! Am aprecia daca ne-ai povesti despre fiecare obiectiv vizitat in parte! Ar fi de un real folos celorlalti membrii ai comunitatii, care pot fi ajutati din randurile scrise de tine. Prin urmare, asteptam si alte impresii!

Comentariul tau: 


Adresa URL:
Foloseste acest articol in site-ul/blog-ul tau sau pe forumurile unde esti inscris.