AtenaFoarte frumos, servicii de calitate, nu e chiar asa de schump. De ex: cu 5 eur de persoana mananci pe saturate.
Din pacate am avut si un incident : Pe una din stradute, oprindu-ne la un magazin de incaltaminte, un "cineva" mai inchis la ten, ne-a spart geamul stanga spate de la masina, pentru a fura geanta de la aparatul foto care semana cu o geanta de la camera video, (era mai mare)aparatul il aveam la mine, asa ca nu s-a ales cu nimic, am mai luat si o geanta de laptop in care aveam toate incarcatoarele puse l-a un loc, de la tel, aparat foto, ap. barbierit etc., noroc ca laptopul il tineam in alta geanta pe parta dreapta spate, de probabil nu a ajuns la el. Am sunat la politie, a facut constatare spunandu-ne ca nu are ce sa ne faca si ca trebuie sa facem plangere. Asa ca ne-am dus la sectie sa facem plangere, deoarece aveam nevoie sa reparam geamul pe asigurare, dar cei de la sectie ne-au spus ca trebuie sa mergem la ambasada pentru a obtine o notificare de constatare si apoi sa mergem la sectie pentru a face plangere si obtine notificare. Era sambata asa ca la ambasada era inchis. In 2 zile trebuia sa plecam, deci, adio constatare sau pus geam pe asigurare. Incercand sa nu ramanem cu gaura-n geam, mergem la reprezentata services, ca sigur o rezolvam. Ajungem acolo, nu aveau tipul de geam necesar. Ne trimit la o alta reprezentata in afara Atenei spre Pireus, unde ar fi durat 4 zile sa faca comanda de geam. Am cedat nervos si am decis sa nu mai mergem la nici o reprezentanta. Ne ducem la un colt de strada sa luam un carton sa punem in geam, iesa un bodyguard la noi sa ne intrebe de ce cautam prin gunoaie. I-am explpicat situatia si a inteles, ba chiar ne-a sfatuit sa mergem la un service specializat pe geamuri, ne-a dat si nr. de telefon, a fost dragut. L-am ascultat pe om si ne-am dus. Acolo ne-au spus sa asteptam 2 ore ca se rezolva si nu numai, dar si la juma' de pret. Inca pe atat ne-au dat ei notificatie pe care o puteam folosi pentru asigurare. Doar ca in romania ajunsi trebuia sa o traducem si sa mergem la reprezentanta firmei respective din RO pentru asta. Bineinteles ca in RO ne-au spus ca nu se poate asa ceva.

In rest in Atena e foarte frumoasa, multe motociclete, semafoarele sunt ok, si nu sunt locuri de parcare.

1975 vizualizari

Poti vota aceste impresii de vacanta


Nota 2.40 din 5 voturi
Comentarii
08-08-2009
Si eu planuiam sa plec prin Septembrie, poate, pana in Atena la niste amici... evident, tot cu masina. Sa inteleg ca daca nu este lasat nimic la vedere prin masina, nu prea au motiv sa se atinga de ea. Chit ca am alarma, nu imi doresc nici un geam spart si nici alte belele. Imi pare rau de incidentul suferit. Ma bucur ca s-a petrecut spre plecare si nu v-a deranjat tot concediul.
04-02-2010
AM FOST IN GRECIA,CHIAR CU O LIMUZINA BUSSINES,INACESILA PE STRADUTELE INGUSTE,AM FOST CAZATI LA UN HOTEL,IN CENTRU(JALNIC DE ALTFEL,NU DE 4 STELE,POATE DE 2,DAR SE PARE CA PTR GRECIA,ALTE VARIANTE NU PREA AI),CHIAR IN SPATELE AMBASADELOR. CUNOASTEAM RISCURILE,DE PE SITURI GERMANE UNDE-MI FAC MEREU REZERVARI PTR DIFERITE HOTELURI SI DESTINATII. AU INCERCAT SA-MI SPARGA MASINA(PARCATA DEALTFEL IN FATA HOTELULUI,UNDE NORMAL,DE LA RECEPTIE,SE VEDEA MASINA),RAMASESE AMPRENTA,UNEI TALPI,PE GEAMUL DIN SPATE STANGA....DAR SURPRIZA PTR HOTZ(NIMIC NU ERA LA VEDERE,DAR STIU CA SE FURA SI MASINI)....NU S-A SPART:)...MASINA E LA COMANDA,SI ARE AMPRENTA DIGITALA DE PORNIRE.....DOAR S-O FI FURAT CU PLATFORMA..:) SFAT.....PTR EXCURSII IN GRECIA...FERITI-VA SA IESITI NOAPTEA,HOTI DE BUZUNARE,PROSTITUZIE AGRESIVA IN PLIN CENTRU,POLITISTI FOARTE AMABILI. APARATI-VA SINGURI CA NICI ACOLO(CA SI AICI)...NU VA AJUTA NIMENI

Comentariul tau: 
Autor Andrei Stoleriu

Vezi alte articole


Adresa URL:
Foloseste acest articol in site-ul/blog-ul tau sau pe forumurile unde esti inscris.