Cont turist | Cont agentie | Cont hotel

Revelion Moldova 2018 - 2019

Revelion 2019 - spectaculos, incendiar, o ocazie excelenta de a petrece si calatori, de a explora tinuturi noi. Aproape fiecare popor isi are traditiile sale pentru perioada Sarbatorilor de Iarna. Descoperiti si bucurati-va de traditiile specifice Anului Nou in Moldova Pentru Revelion 2019, agentiile de turism promit preturi promotionale, oferte speciale si discounturi consistente pentru Moldova si alte destinatii populare ("Revelion Ski Austria", "Revelion in marile orase ale lumii" sau "Revelion exotic 2019" sunt doar cateva din proie punerile turoperatorilor).
La multi ani 2019!

Destinatie
Pret
- EUR


Oferte Revelion in Moldova

1. Sejur Revelion in Chisinau , manhattan 4*

3 nopti de la 364 euro
sejur manhattan 4*
Manhattan Hotel & Restaurant este un complex hotelier de 4* amplasat in imediata apropiere a zonei businesss-ului fiind ideal pentru calatorii de afaceri, serate corporative si banchete. Datorita locatiei sale usor accesibile, a standardului international de servicii , camerele confortabile si preturile rezonabile, hotelul este deja recunoscut atat in tara cat si peste hotare. Manhattan Hotel ofera nurmatoarele servicii si facilitati: 27 superior double twin, 2 superior suites, 1 presidential suite. Toate camerele sunt echipate cu minibar, aer conditionate, safe, saltele de marime twi
Oferta de la:  ALFATRAVEL
Vezi oferta manhattan 4*
Compara

2. Sejur Revelion in Chisinau , nenominalizat 3*

5 nopti de la 285 euro
sejur nenominalizat 3*
Chișinău (în rusă Кишинёв, transliterat Kișiniov) este capitala, cel mai mare oraș și centrul administrativ, teritorial, economic, științific și cultural al Republicii Moldova. Orașul este așezat la o margine a pantei de sud-est a Podișului Central al Moldovei, în zona de silvostepă, fiind străbătut de râul Bâc, un afluent de dreapta al Nistrului.
Oferta de la:  Coral Tours
Vezi oferta nenominalizat 3*
Compara
Oferte revelion Moldova 2018 - 2019