Cont turist | Cont agentie | Cont hotel

Revelion Tunisia 2018 - 2019

Revelion 2019 - spectaculos, incendiar, o ocazie excelenta de a petrece si calatori, de a explora tinuturi noi. Aproape fiecare popor isi are traditiile sale pentru perioada Sarbatorilor de Iarna. Descoperiti si bucurati-va de traditiile specifice Anului Nou in Tunisia Pentru Revelion 2019, agentiile de turism promit preturi promotionale, oferte speciale si discounturi consistente pentru Tunisia si alte destinatii populare ("Revelion Ski Austria", "Revelion in marile orase ale lumii" sau "Revelion exotic 2019" sunt doar cateva din proie punerile turoperatorilor).
La multi ani 2019!

Destinatie
Pret
- EUR


Oferte Revelion in Tunisia

1. Sejur Revelion in Hammamet , mehari hammamet 5*

5 nopti de la 970 euro
sejur mehari hammamet 5*
Localizare :Situat in inima statiunii Yasmine Hammamet pe o vasta esplanada in fata marii, hotel Mehari este la 60 de minute de aeroportul international Tunis- Chartage, la 90 de minute de aeroportul din Monastir si la 10 minute de Hammamet. Hotelul Mehari 5* va ofera luxul si confortul cu ajutorul celor 8 apartamente si 205 camere toate spatioase, climatizate si cu balcon. Numarul si tipul camerelor :205 camere din care : 140 camere cu vedere la mare; 65 camere cu vedere la gradina.Din cele 205 camere: 198 sunt camere duble; 7 cu pat matrimonial; 3 camere comunicante; 3 camere famiale dotat
Oferta de la:  Coral Tours
Vezi oferta mehari hammamet 5*
Compara

2. Sejur Revelion in Hammamet , Nenominalizat 5*

5 nopti de la 925 euro
sejur Nenominalizat 5*
Tunisia (în limba arabă تونس, Tūnis), oficial Republica Tunisiană (الجمهورية التونسية) este o țară situată în nordul Africii, este cea mai mică țară situată aproape de Munții Atlas. Se învecinează cu Algeria în vest și Libia în est. Numele țării provine de la numele capitalei Tunis. Este țara situată în zona cea mai estică a Maghrebului. Insula cea mai mare este Djerba (514 km²). Este la jumătatea distanței dintre Oceanul Atlantic și valea Nilului.
Oferta de la:  Coral Tours
Vezi oferta Nenominalizat 5*
Compara
Oferte revelion Tunisia 2018 - 2019