Sejur Baia Sprie 2020 - 2021 - oferte vacante si sejururi in Baia Sprie

Cont turist Cont agentie Cont hotelStele

Tip masa

Durata sejur
Transport

Pret

Sediu agentie

oferte gasite 2 oferte gasite
Sorteaza dupa

1 . Sejur Hotel Turist Suior Cota 1000 3*

4 nopti de la 378 euro
Şi "urcând din vale-n munte" ... vei descoperi două din elementele ce au definit şi definesc Maramureşul "lemnul şi apa", vei descoperi un loc care îmbină armonios tradiţia, ospitalitatea şi frumosul, un loc în care natura respiră şi trăieşte odată cu tine!
Un loc privilegiat de natură, înconjurat de munţi şi fagi, te ajută să petreci clipe de neuitat în cele trei cabane turistice GUTÂI, ŢIBLEȘ şi PIETROSU denumite aşa după vestiţii munţi ai Maramureşului. Stilul rustic al construcţiilor este un mod de a ieşi din artificialul acestei lumi, iar sentimentul pe care îl î
Oferta de la:  ROMAIA TRAVEL

2 . Sejur Hotel Turist Suior Baza 3*

4 nopti de la 354 euro
Sunt unele locuri altfel decat altele...........
Situat în N-V României, în judeţul Maramureş, la poalele Munţilor Gutâi, la o altitudine de 668 m, în mijlocul unui peisaj natural mirific, Complexul Hotelier Turist Şuior se defineşte ca o oază de linişte şi confort pentru petrecerea vacanţelor şi a timpului liber.
Înconjurat de munţi, dar la numai 18 km de municipiul Baia Mare, Complexul Hotelier Turist Şuior este uşor accesibil, oferind oaspeţilor locaţia perfectă pentru relaxare, evadare din cotidian şi afaceri.
Păşind peste pragul porţii maramureşene, simbol al arhitecturii şi artei
Oferta de la:  Pico Mar Travel
Sejur Baia Sprie :
2 oferte de sejur cu preturi cuprinse intre 354 EURO si 378 EURO
 
! Vezi si pensiuni din Baia Sprie pe www.infopensiuni.ro