Cont turist Cont agentie Cont hotel |
Infoturism.ro - rezerva vacanta online
Inapoi la cautare oferte Home > Sejururi > Sejur Eforie Nord >

Sejur Hotel Mirage MedSPA

Pentru detalii sau rezervari directe:

Rezerva acum Click pentru a vizualiza numerele de telefon

 
Alte oferte ale agentiei +
Date contact agentie +
Detalii agentie

Sejur in Eforie Nord la Hotel Mirage MedSPA - 7 nopti

Hotel Mirage MedSPA Hotel Mirage MedSPA
Mirage MedSPA Hotel pune la dispozitia oaspetilor sai un numar de 75 spatii de cazare. Odata cu inaugurarea noului Centru de Sanatate la standarde internationale Mirage MedSPA, in luna aprilie 2013, structura de cazare din cadrul complexului Mirage MedSPA Hotel, isi va primi oaspetii romani si straini intr-o ambianta noua, camerele si ariile publice fiind supuse unui amplu proces de renovare.
Atmosfera primitoare, tonurile calde, calitatea serviciilor si dotarile moderne va vor insoti pretutindeni pe parcursul experientei Mirage.
Spatiile de cazare dispun de urmatoarele dotari: instalatie de climatizare, frigider, telefon international, tv prin cablu , sistem de inchidere electronica pe baza de cartela, uscator de par.
Complexul Mirage MedSPA Hotel se afla la aproximativ 50 m de plaja si va ofera confortul categoriei de 4 stele.
Cu o suprafata de 2700 de metri patrati dispusa pe 3 nivele, 40 de cabinete de tratament individuale, sali de kinetoterapie si fitness moderne, sauna finlandeza, sauna umeda, dusuri ciclonice, fantana de gheata, si o piscina cu apa sarata prevazuta cu Jacuzzi incorporat, paturi de apa, cascade cervicale, masaje cu jet de aer, Mirage MedSPA se distinge in peisajul centrelor de sanatate de pe litoralul romanesc al Marii Negre prin abordarea holistica a oaspetilor sai.
Domeniul medical vast al tratamentelor de recuperare cu cel al terapiilor de wellness. Apropierea de mare (50 metri ) ambianta, varietatea terapiilor, serviciile unice oferite de o echipa de profesionisti, tarifele accesibile, sunt elementele pe care contam pentru a-i fideliza pe oaspetii nostri.
Centrul de Sanatate Mirage MedSPA se remarca prin activitatea medicala bazata de programe complexe de recuperare a capacitatilor fizico-psihice ale organismului si tratamente anti-imbatranire, elaborate in urma unei consultatii medicale de inalt professionalism, sustinuta de investigatii medicale (ECG, teste de laborator, analiza compozitiei corporale, etc. ) si aplicate de terapeuti cu inalta calificare in recuperare (kinetoterapeuti, asistenti balneo-fizio-terapie, maseuri, etc ).
Medici cu experienta concep pachete personalizate complete si complexe care vizeaza ameliorarea unei arii variate de afectiuni reumatismale, post-traumatice, neurologice, cardio-vasculare, dermatologice, ginecologice, ORL, de recuperare pentru sportivi, precum si programe de reducere ponderala, detoxifiere, antiaging si de infrumusetare.



Tratament Balnear Active Rheuma 2024 Eforie Nord Hotel Mirage MedSPA****

Servicii incluse
Oferta de Tratament Balnear in statiunea Eforie Nord !



PACHET servicii turistice Tratament Balnear Active Rheuma:
- cazare 7 nopti;
- mic dejun ;
- Tratament Balnear Active Rheuma;
- acces gratuit 1 ora/zi cu programare anticipata la recepție in Zona AQUA MIRAGE (piscina interioara cu apa sărata, jacuzzi, sauna uscata, sauna umeda, cascade cervicale, dușuri ciclonice, șezlonguri cu hidromasaj, sala fitness);

Tratament Balnear Active Rheuma include:
- consultatie medicala;
- program personalizat in functie de diagnostic cu 3 terapii/zi timp de 6 zile (terapii cu namol, masaje, hidrotermoterapie, kinetoterapie, electroterapie, etc);
- recomandari, raport medical.

Indicatii: afectiuni reumatismale degenerative (osteoartrite) si inflamatorii (spondilita anchilozanta, poliartrita reumatoida), reumatism abarticular de parti moi (periartrite, tendinite, tenosinovite, entezite, Maladie Dupuytrene, etc), spondiloza, lumbago cronic, hernia de disc.

Micul dejun este sistem bufet, barem 45 lei/zi/persoana.


Nota:
In cazul diagnosticelor ce cuprind una sau mai multe dintre afectiunile enumerate mai jos, exista posibilitatea ca in urma consultatiei medicale, medicul de recuperare si balneologie sa recomande neefectuarea terapiilor dintr-o anumita gama si inlocuirea acestora cu altele apartinand unei game care sa nu fie contraindicata in afectiunile respective.
Lista de afectiuni este urmatoarea: hipertensiune arteriala, angina pectorala, stari dupa accidente vasculare cerebrale, infarct miocardic, tulburari de ritm cardiac, insuficienta cardiaca, tromboflebita, fibromuterin, chistovarian, tuberculoza pulmonara, faza acuta a oricarei boli infectocontagioase, venerice, tumori maligne, sarcina, epilepsie si tulburari psihice, bolile hematologice, alcoolism si altele.

Oferta este valabila in limita locurilor disponibile si nu este valabila in perioada Sarbatorilor si a Evenimentelor.
Oferta se aplica doar pentru cazare in camera single sau camera dubla, nu se aplica pentru cazare in apartament.


Acces Centrul SPA:
In perioada 01.05-30.09.2024 accesul in zona Aqua Mirage si Fitness va fi permis tuturor oaspetilor cazati in hotel cu titlu gratuit, pentru 1 ora pe zi, aferenta fiecarei nopti de cazare, indiferent de pachetul de servicii achizitionat, in urma unei programari efectuate la Receptie Spa.
Tarif ora suplimentara (in functie de disponibilitate): 30 lei/ persoana.
Copiilor cazati in hotel cu varste cuprinse intre 4-16 ani li se va permite accesul la piscina tot cu titlu gratuit in intervalul orar 12:00-14:00.
Copiilor cu varste pana in 4 ani nu li se va permite accesul la piscina.
Zona Aqua Mirage este compusa din urmatoarele facilitati: piscina interioara, sauna umeda, sauna uscata, cascade cervicale, jaccuzzi, dusuri ciclonice, sezlonguri cu hidromasaj.

Taxa de statiune 3 lei/persoana/noapte se achita suplimentar la receptie dupa sosire.

Conditii pentru rezervare: plata integrala sau avans minim 30% dupa confirmarea rezervarii iar diferenta se va achita cel tarziu cu 10 zile inaintea inceperii sejurului.

Înscrieri Timpurii:
Pentru rezervările efectuate si achitate integral pana la 29 Februarie se acorda REDUCERE 15 % din valoarea serviciilor comandate;
Pentru rezervările efectuate si achitate integral pana la 30 Aprilie se acorda REDUCERE 10% din valoarea serviciilor comandate;
Camerele alocate acestei oferte sunt in număr limitat.
Rezervarile efectuate in aceste conditii nu pot fi anulate sau modificate. Orice modificare este considerata rezervare noua si se supune noilor conditii de pret si disponibilitate.
Oferta nu se cumuleaza cu alte oferte speciale.

Plata serviciilor se va efectua astfel:
- numerar sau cu cardul la sediul agentiei;
- cu tichete de vacanta;
- in cont cu foaie de varsamant la o filiala Unicredit Bank sau CEC Bank cu ajutorul facturii proforme;
- in cont cu ordin de plata cu ajutorul facturii proforme.

Optional transport, transferuri.


Servicii neincluse
Tot ceea ce nu este in mod expres specificat la service incluse.


Descriere / Alte informatii
Reduceri copii:
- 1 copil 0 -1,99 ani, cazat in camera cu 2 adulti, beneficiaza de gratuitate la cazare si masa;
- 1 copil 2 -12,99 ani, cazat in camera cu 2 adulti, fara pat suplimentar, beneficiaza de gratuitate la cazare iar pentru serviciile de masa beneficiaza de reducere 50%;
- 1 copil 2 - 12,99 ani, cazat in camera cu 2 adulti, cu pat suplimentar, beneficiaza de de reducere 50% la cazare si masa;
- 2 copii 0 -12,99 ani, cazati in camera dubla cu 2 adulti, este obligatoriu achitarea unui pat suplimentar, primul copil achita 50% din tariful de cazare si masa iar al 2-lea copil achita 50% din tariful de masa;
- in cazul structurii de ocupare 1 adult + 1 copil 2 -12,99 ani, se achita tariful unei camere single iar copilul beneficiaza de 50% reducere din valoarea meselor;
- in cazul structurii de ocupare 1 adult + 2 copii 2 -12,99 ani, se achita integral tariful la cazare al unei camere duble iar copiii beneficiaza de 50% reducere din valoarea meselor.

Pret pe sejur de persoana in tip camera cu Mic dejun inclus

Pret/sejur/persoana/tip camera
Perioada Single Double Triple +RON  
01.May.2024 - 16.Jun.2024 3130 RON 2425 RON - - Rezervare
17.Jun.2024 - 11.Jul.2024 3366 RON 2660 RON - - Rezervare
12.Jul.2024 - 25.Aug.2024 4477 RON 3444 RON - - Rezervare
26.Aug.2024 - 15.Sep.2024 3366 RON 2660 RON - - Rezervare
16.Sep.2024 - 30.Sep.2024 3130 RON 2425 RON - - Rezervare
Transport : Transport la cerere
Ofertă cu locuri limitate!
Pentru disponibilităţi şi preţuri detaliate, vă rugăm contactaţi agenţia.
Ofertă actualizată în data de: 11.02.2024
Oferta din categoria:
Pentru a putea raporta o oferta trebuie sa ai cont de utilizator pe InfoTurism.ro


# #