Cont turist Cont agentie Cont hotel |
Infoturism.ro - rezerva vacanta online
Inapoi la cautare oferte Home > Sejururi > Sejur Gura Humorului >

Sejur Hotel Casa Humor

Sejur in Gura Humorului la Hotel Casa Humor

Hotel Casa Humor Hotel Casa Humor Hotel Casa Humor Hotel Casa Humor Hotel Casa Humor Hotel Casa Humor Hotel Casa Humor Hotel Casa Humor Hotel Casa Humor Hotel Casa Humor Hotel Casa Humor Hotel Casa Humor
Deschisa in 2008 in inima Bucovinei, Pensiunea Casa Humor de 4 stele este amplasata într-o zonă linistită, înconjurată de verdeată, la 1km de centrul orasului Gura Humorului, în imediata apropiere a manastirilor pictate, Voronet (3km) si Humor (5km).

Localizare: Pensiunea Casa Humor se afla la iesire din statiunea Gura Humorului spre Campulung Moldovenesc pe partea dreapta la 100 M de la drumul european E576, imediat dupa indicatorul rutier Campulung/Voronet (informatie valabila daca veniti din directia Bucuresti) / la intrare in Gura Humorului pe partea stanga, imediat dupa drumul care face dreapta spre Voronet (din directia vest). Exista un banner Casa Humor deasupra soselei, exact in dreptul stradutei care face dreapta/stanga spre pensiune.

Casa Humor, un loc in care timpul trece, dar amintirile rămân, plin de elegantă si rafinament, confort si sigurantă cu oameni ospitalieri si plini de voie bună, va invita sa faceti diferenta intre liniste si plictiseala intr-o atmosfera familiara si relaxanta.

Facilitati pensiune:
Structura de cazare de 7 camere duble si 3 apartamente (26 locuri)
Restaurant (70 locuri)
Bar/lounge 30 locuri, camera de bagaje
Sala de conferinta 20 locuri dotata cu videoproiector, ecran proiectie, flipchart
Sauna (6pers)
Internet 24/24
Gradina de vara, foisor, barbeque 30locuri
Loc de joaca pentru copii
Livada cu pomi
Parcare privata 15 locuri

Dotari camere:
Baie proprie cu dus/cada (apartamente)
TV/Cablu
Telefon
Internet gratuit
Minibar
Incalzire centrala, apa calda 24/24
Terasa proprie

Servicii optionale:
Room service
Paturi suplimentare (max 1/cam)
Spalatorie, Masa si fier de calcat
Fax, E-mail, Fotocopiere
Inchirieri jocuri distractive
Ziua hoteliera incepe la ora 14:00 si se termina a doua zi la ora 12:00. Pensiunea accepta carti de credit (visa/mastercard), tichete de vacanta
# #