Sejur Gura Humorului 2024 - oferte vacante si sejururi in Gura Humorului

Cont turist Cont agentie Cont hotelStele

Tip masa

Durata sejur
Transport

Pret

Sediu agentie

oferte gasite 2 oferte gasite
Sorteaza dupa

1 . Sejur Hotel Dukat 4*

3 nopti de la 406 euro
Hotelul Dukat**** este situat convenabil chiar in centrul orasului, fiind cea mai noua locatie hoteliera din Gura Humorului, la doar un pas de principalele institutii publice din statiunea Gura Humorului: Parchet, Primarie, Spital, Politie.

Hotelul se adreseaza calatorilor in interes de afaceri, sau celor veniti in vacanta cu familia, oferind o experienta memorabila.

Despre Bucovina sau Tara Fagilor, se spune ca este o experienta unica, de neuitat. Iar frumoasa statiune turistica Gura Humorului, are marele avantaj de a fi amplasata chiar in miezul ei.

Facilitati: hotel modern, bine e
Oferta de la:  Pico Mar Travel

2 . Sejur Hotel Best Western Bucovina 4*

3 nopti de la 375 euro
Aflat in orasul Gura Humorului, la 35 de km de Suceava si la 5 km distanta de Manastirea Voronet si 4 km de Manastirea Humorului, inconjurat de obcini domoale, hotelul Best Western Bucovina va fi poarta dumneavoastra de intrare in lumea fantastica a obiceiurilor si traditiilor din acest tinut de basm.

Doar la Best Western Bucovina veti gasi cele mai bune conditii de cazare din zona Gura Humorului si Suceava, la standardele internationale ale unui hotel de 4 stele. Va asteptam la Best Western Bucovina, o primitoare "Casa de Bucovina" in care ospitalitatea locului nu se dezminte.

Best We
Oferta de la:  Pico Mar Travel
Sejur Gura Humorului :
2 oferte de sejur cu preturi cuprinse intre 375 EURO si 435 EURO
 
! Vezi si pensiuni din Gura Humorului pe www.infopensiuni.ro