Sejur Moldova 2019 - oferte vacante si sejururi in Moldova

Cont turist Cont agentie Cont hotelStele

Tip masa

Durata sejur
Transport

Pret

Sediu agentie

oferte gasite 3 oferte gasite
Sorteaza dupa

1. Sejur Moldova Chisinau, Hotel Manhattan 4*

2 nopti de la 215 euro
Manhattan Hotel & Restaurant este un complex hotelier de 4* amplasat in imediata apropiere a zonei businesss-ului fiind ideal pentru calatorii de afaceri, serate corporative si banchete.

Datorita locatiei sale usor accesibile, a standardului international de servicii , camerele confortabile si preturile rezonabile, hotelul este deja recunoscut atat in tara cat si peste hotare.

Manhattan Hotel ofera nurmatoarele servicii si facilitati: 27 superior double twin, 2 superior suites, 1 presidential suite. Toate camerele sunt echipate cu minibar, aer conditionate, safe, saltele de marime twi
Oferta de la:  Coral Tours

2. Sejur Moldova Chisinau, Hotel Nenominalizat 3*

3 nopti de la 159 euro
Chișinău (în rusă Кишинёв, transliterat Kișiniov) este capitala, cel mai mare oraș și centrul administrativ, teritorial, economic, științific și cultural al Republicii Moldova.
Orașul este așezat la o margine a pantei de sud-est a Podișului Central al Moldovei, în zona de silvostepă, fiind străbătut de râul Bâc, un afluent de dreapta al Nistrului.
Oferta de la:  Sunny Days Travel

3. Sejur Moldova Butuceni, Hotel Pensiunea Eco Resort Butuceni 3*

4 nopti de la 270 euro
Eco Resort Butuceni este situat la 47 Km de Chișinău, în satul tradițional Butuceni, un loc pitoresc, care fascineaza cu peisajele sale. Localizată lângă mănăstirea rupestră Orheiul Vechi, pe râul Răut, pensiunea este înconjurată de natură. Aici tradiția se îmbină cu modernitatea atât de subtil, încât este posibilă pierderea noțiunii de timp.

Facilitățile pensiunii
Pensiunea dispune de o piscină în aer liber, saună, echipament de tenis de masă, precum și o zonă confortabilă de relaxare, decorată cu obiecte tradiționale de artă și meșteșugărit. Internetul este gratuit. Restaurantul serveș
Oferta de la:  Ama Tours & Travel, Coral Tours
Sejur Moldova :
3 oferte de sejur cu preturi cuprinse intre 159 EURO si 273 EURO
 
! Vezi si cazare in Romania pe www.infopensiuni.ro