Cont turist Cont agentie Cont hotel |
Infoturism.ro - rezerva vacanta online
Inapoi la cautare oferte Home > Sejururi > Sejur Rimini >

Sejur Hotel Regina Elena 57 & Oro Bianco SPA

Sejur in Rimini la Hotel Regina Elena 57 & Oro Bianco SPA

Hotel Regina Elena 57 & Oro Bianco SPA Hotel Regina Elena 57 & Oro Bianco SPA Hotel Regina Elena 57 & Oro Bianco SPA Hotel Regina Elena 57 & Oro Bianco SPA Hotel Regina Elena 57 & Oro Bianco SPA
Situat chiar pe malul mării în Marina Centro, la câteva minute de mers pe jos de centrul istoric al orașului Rimini, Hotel Regina Elena 57 & Oro Bianco SPA oferă cazare rafinată găzduită într-o vilă elegantă și dotată cu WiFi gratuit.

Toate camerele Hotelului Regina Elena sunt dotate cu aer condiționat, TV LCD și baie privată cu uscător de păr și set de curtoazie.

Facilitățile de relaxare vă așteaptă la Oro Bianco Spa, inclusiv o piscină cu apă sărată cu hidromasaj, o baie turcească, o saună finlandeză, o peșteră de sare și multe altele. Regina Elena oferă, de asemenea, o terasă la soare și o piscină în timpul verii.

La restaurantul modern al hotelului puteți profita de o varietate de mâncăruri tradiționale servite în stil bufet, inclusiv specialități pe bază de paste de casă și deserturi produse la fața locului.


# #