Cont turist Cont agentie Cont hotel |
Infoturism.ro - rezerva vacanta online
Inapoi la cautare oferte Home > Sejururi > Sejur Rimini >

Sejur Hotel Zurigo

Sejur in Rimini la Hotel Zurigo

Hotel Zurigo Hotel Zurigo Hotel Zurigo
Hotelul este situat la 4 km de centrul oraşului Rimini şi este de 15 minute cu maşina de la Riccione Aquafan parc de apă şi de băile termale. Acesta este situat la o distanţă scurtă de la mare, şi de la hotel este extrem de uşor pentru a merge pe excursii în oraşe din apropiere. Chiar mai aproape de hotel, oaspeţii vor găsi fabulosul parc de distracţii Fiabilandia, Terme (băile termale) din Rimini şi Riccione, Italia extraordinar Mica, şi delfinii din Rimini si Riccione. Hotelul este la 100 de metri de plajă. Cea mai apropiată staţie de autobuz este de aproximativ 100 m distanţă de asemenea, şi Rimini Miramare, staţia de cale ferată este de aproximativ 500 m distanţă. Hotelul este la numai 2 km de Aeroportul Rimini Federico Fellini.

Facilitati hotel
Aer conditionat in zonele comune
Zonă de recepţie
24 de ore. Recepţie
Sigur
Lift-S
Bar-S
Cameră cu TV
Restaurant-S
Restaurant - Aer condiţionat
Reţelele de telefonie mobilă
WLAN puncte de acces (cu taxă)
Room Service (cost suplimentar)
Serviciul medical (contra cost)
Inchiriere de biciclete

Facilităţi cameră
Baie
Duş
Uscător de păr
Linie telefonica directa
Televizor
Prin satelit / cablu TV
Individual de aer condiţionat (taxă)
Încălzire centrală
Sigur
Balcon

Oaspeţii de la această unitate se pot bucura de un sejur odihnitor În termen de o aruncătură de piatră de la plaja minunata. Atmosferă caldă şi relaxantă, combinată cu cordialitate şi servicii excelente, se va face oaspeţii să se simtă ca acasă. Hotelul are un design simplu si clasic, cu pardoseli cu gresie şi mobilier din lemn, şi oferă un total de 40 camere pe 4 etaje. Unele dintre camere au o vedere de petreceri Marea Adriatică la acest aer-conditionat, hotel pe plaja de familie include un hol, recepţie 24 de ore, un seif şi acces la lift hotel de la camere. Oaspeţii se pot relaxa în lounge cu TV sau bucuraţi-vă de bar şi restaurant. Room Service este de asemenea disponibil (pentru o taxă). Hotelul oferă gratuit biciclete rental.To

Asiguraţi-vă că în fiecare cameră oferă servicii impecabile şi prietenos. Toate cele 40 de camere sunt luminoase si primitoare şi sunt toate dotate cu TV, telefon direct, aer condiţionat cu taxă, electronic, uscător de păr, şi baie cu cabină de duş.


# #