Cont turist Cont agentie Cont hotel |
Infoturism.ro - rezerva vacanta online
Inapoi la cautare oferte Home > Sejururi > Sejur South Male Atoll >

Sejur Hotel Embudu Village

Sejur in South Male Atoll la Hotel Embudu Village

Hotel Embudu Village Hotel Embudu Village Hotel Embudu Village Hotel Embudu Village Hotel Embudu Village Hotel Embudu Village Hotel Embudu Village Hotel Embudu Village Hotel Embudu Village Hotel Embudu Village Hotel Embudu Village Hotel Embudu Village Hotel Embudu Village Hotel Embudu Village Hotel Embudu Village Hotel Embudu Village Hotel Embudu Village Hotel Embudu Village
Localizare: Embudu Village este situat pe atolul Male Sud si este inconjurat de o minunata laguna. De pe plaja se ajunge inot la recif dupa doar 100 de metri. Complexul hotelier este constituit din cladiri joase, rasfirate printre palmieri si printre gradini, dand oaspetilor acestui complex o senzatie unica de intimitate.

Activitati: Oaspetii complexului se pot recreea jucand badminton, darts, tenis sau volei, pot participa la diverse jocuri pe plaja, pot face scufundari si snorkelling sau se pot relaxa in zona de SPA a micului complex. Serena Spa - un concern internaţional de wellness la Embudu oferă o gamă largă de masaje şi pachete de întinerire pentru cei care îşi doresc o vacanţă mai relaxantă.

Dotari camere: Complexul dispune de camere duble standard, de camere duble superior si de bungalouri. Camerele superior dispun de aer conditionat, uscator de par, baie cu dus, minibar si telefon. Bungalourile sunt dotate cu aer conditionat, baie cu cada si dus, tv satelit, ustensile pentru pregatirea ceaiului si a cafelei, uscator de par, mini bar, telefon, seif.


# #