Cont turist Cont agentie Cont hotel |
Infoturism.ro - rezerva vacanta online
Inapoi la cautare oferte Home > Sejururi > Sejur South Male Atoll >

Sejur Hotel Kaani Grand Seaview

Sejur in South Male Atoll la Hotel Kaani Grand Seaview

Hotel Kaani Grand Seaview Hotel Kaani Grand Seaview Hotel Kaani Grand Seaview Hotel Kaani Grand Seaview Hotel Kaani Grand Seaview
Această proprietate este la 1 minut pe jos față de plajă. Situat în atolul Malé Sud, la 25 km de oraşul Malé, Kaani Grand Seaview este un hotel aflat pe plajă, cu un centru spa, un centru de fitness şi o sală de conferinţe.

Camera cu vedere la ocean şi balcon privat este dotată cu aer condiţionat, seif personal, minibar şi TV cu ecran plat cu canale prin cablu. În cameră există facilităţi de cafea şi ceai gratuite. De asemenea, se asigură articole de toaletă gratuite şi un uscător de păr.

Situat chiar vizavi de Plaja Bikini, restaurantul proprietăţii serveşte preparate din bucătăria locală şi occidentală, însoţite de vedere la laguna albastră.

Recepţia este deschisă nonstop, iar personalul acesteia poate facilita transferul de la/la aeroport, depozitarea bagajelor şi organizarea de tururi prin intermediul centrului de excursii al proprietăţii.

În zona din jur sunt disponibile diverse activităţi, inclusiv snorkelling, scufundări şi ciclism. Hotelul oferă biciclete care pot fi utilizate gratuit. Cel mai apropiat aeroport este Aeroportul Internaţional din Malé, situat la 25 km de Kaani Grand Seaview.


# #