Sejur Timisul De Jos 2019 - 2020 - oferte vacante si sejururi in Timisul De Jos

Cont turist Cont agentie Cont hotelStele

Tip masa

Durata sejur
Transport

Pret

Sediu agentie

oferte gasite 3 oferte gasite
Sorteaza dupa

1. Sejur Hotel Ezio 3*

4 nopti de la 204 euro
Ezio House ofera servicii de inalta calitate, situat intr-o zona linistita langa Brasov, care ofera facilitati perfecte atat pentru afaceri, precum si de agrement.
Oferind vederi frumoase de la balcoane si fiind usor accesibil, este situat langa partea de nord a Muntilor Bucegi, inconjurat de Muntii Barsa si langa Raul Timis.
In aceasta zona, puteti incerca parasutism, paint ball, schi si calarie.
Gustati preparate delicioase din bucataria nationala si internationala, la restaurantul din Ezio House.
Exista o colaborare cu o companie de taxi, oferind transport spre centrul orasului la tari
Oferta de la:  Mtstravel

2. Sejur Hotel Domeniul Dambul Morii 4*

3 nopti de la 390 euro
Gama serviciilor de cazare a Domeniului Dâmbu Morii (31 de camere) este completată de un restaurant (140 locuri), o sală de evenimente festive sau corporate (250 persoane), 2 săli de conferințe (cu capacitatea de 90 respectiv 60 de persoane) cu dotări specifice: flip chart, ecran de proiecție, sistem de sonorizare, videoproiector, wi-fi, lumină naturală, consumabile pe toată perioada desfășurării evenimentelor.

Capacitatea de cazare este de 31 de camere; 21 de camere sunt oferite în regim single sau double, 10 camere sunt oferite în regim triple; suplimentările de cazare se
Oferta de la:  ALFATRAVEL

3. Sejur Hotel Dambu Morii 4*

3 nopti de la 72 euro
Dambu Morii, Municipiul Sacele, situata la poalele masivului Piatra Mare si Raul Timis, cu acces din DN1 A Bucuresti-Brasov, dupa cateva sute de metri de drum, va invita in traditia Ardealului.

Departe de zgomotul citadin veti intalni Hotelul Hanul Dambu Morii ****, care isi rasfata oaspetii intr-un décor rustic-elegant, destinatia ideala pentru turismul de afaceri, vacante, evenimente speciale si de familie, petreceri pentru copii si loc de regasire pentru toti cei care vor o oaza de liniste. Camerele spatioase, cu gradina privata, ofera oaspetilor o atmosfera calda pentru un sejur de neu
Oferta de la:  Mtstravel, Aldin Tour
Sejur Timisul De Jos :
3 oferte de sejur cu preturi cuprinse intre 72 EURO si 390 EURO
 
! Vezi si pensiuni din Timisul De Jos pe www.infopensiuni.ro