Sejur Ungaria 2020 - oferte vacante si sejururi in Ungaria

Cont turist Cont agentie Cont hotelStele

Tip masa

Durata sejur
Transport

Pret

Sediu agentie

oferte gasite 3 oferte gasite
Sorteaza dupa

1. Sejur Ungaria Budapesta, Hotel Queens Court 5*

3 nopti de la 171 euro
Situat ideal în inima Budapestei, Queen s Court oferă o zonă de spa generoasă în stil retro-clasic, cu o piscină interioară şi o cadă cu hidromasaj, iar grădina liniştită a hotelului este ideală pentru momente de relaxare. Conexiunea Wi-Fi este gratuită în întregul hotel.

Hotelul oferă suite spaţioase, amenajate individual, cu balcon, aer condiţionat şi chicinetă. În plus, unele includ o cameră de zi spaţioasă şi o zonă de luat masa.

La barul-restaurant Chess se servesc preparate din bucătăria internaţională şi vinuri excelente.

Staţia de metrou Blaha Lujza tér, de pe linia M2, este
Oferta de la:  Places 2 Go

2. Sejur Ungaria Budapesta, Hotel Danubius Gellert 4*

3 nopti de la 201 euro
Hotelul impresionant Gellért împarte clădirea cu faimosul centru spa Gellért, fiind situat pe malul Dunării, la poalele dealului Gellért. Hotelul este construit în stil Art Nouveau și a fost deschis în 1918. Staţia de metrou Szent Gellért tér, de pe linia M4, se află chiar lângă hotel. În centrul orașului și zonele de afaceri se poate ajunge în 10 minute, pe jos.

Restaurantul Panorama și terasa hotelului oferă vedere superbă la Dunăre și la oraș. Restaurantul oferă capodopere ale bucătăriei maghiare, precum și cele mai bune vinuri, din crame renumite, pentru a completa experiența culinară.
Oferta de la:  Places 2 Go

3. Sejur Ungaria Budapesta, Hotel President 4*

3 nopti de la 103 euro
Hotelul President este un hotel de lux chiar în inima oraşului, ce se va deschide curînd în districtul bancar, lîngă Banca Naţională Maghiară.

Hotelul este situat în zona de atracţie a Bazilicii Sf. Ştefan şi vestita strada Váci. Cu un stil interior unic şi in conformitate cu tendinţele ultramoderne, hotelul reprezintă o nouă calitate la Budapesta.

Cu stilul său caracteristic şi dotarea modernă, hotelul oferă o revelaţie unică pentru oamenii de afaceri, delegaţii, familii şi grupuri deopotrivă.
Oferta de la:  Places 2 Go
Sejur Ungaria pentru Valentine's day :
3 oferte de sejur cu preturi cuprinse intre 103 EURO si 306 EURO
 
! Vezi si cazare in Romania pe www.infopensiuni.ro

ete banner interior /.. -->