Cont turist Cont agentie Cont hotel |
Infoturism.ro - rezerva vacanta online
Home > Ski, regiuni de ski > Ski Elvetia > Regiunea Matterhorn Ski Paradise
Cauta locatie ski:

Ski Matterhorn Ski Paradise (Elvetia)

Matterhorn Ski Paradise este o destinatie ideala pentru schi, cu un sezon de varf extins din noiembrie pana in mai. Dar datorita altitudinii de pana la 3800 m la care se schiaza (varful Matterhorn glacier paradise 3883 m este cel mai inalt varf din Europa unde se poate ajunge cu telecabina) sezonul de schi se extinde practic la 365 de zile pe an. Peste 70 de partii amenajate impreuna cu cele invecinate (interconectate) din Breuil-Cervinia (Valtournenche-Italia) sau Rothorn si Gornergrat (Elvetia), 74 km de instalatii pe cablu (cu o capacitate uimitoare de 75000 persoane/ora in toata regiunea) si 56 de km de piste cu instalatii de zapada artificiala. Vara, partiile de ski pot ajunge pana la 21 km.

Zermatt este un oras special si datorita faptului ca masinile nu au acces, astfel incat statiunea este una dintre cele mai relaxante si mai curate din Europa. Singurele mijloace de transport acceptate sunt masinile electrice si trasurile/saniile trase de cai. Pentru cine doreste o plimbare cu telecabina, la 3883 metri altitudine, pe platforma ghetarului Matterhorn, datorita climei extrem de reci, poate fi vizitat pe tot parcursul anului cel mai inalt palat de gheata din lume, unde ai de admirat sculpturi in gheata si poti face degustari de soiuri de vinuri superioare.

Posibilitatile de cazare in Zermatt cumuleaza peste 100 de hoteluri de diverse categorii si peste 2500 locuri in case de vacanta sau cabane si locuinte private.
Statiuni de ski in zona Matterhorn Ski Paradise


# #