Cont turist Cont agentie Cont hotel |
Infoturism.ro - rezerva vacanta online
Cauta locatie ski:

Ski la Semenic, RomaniaZona turistică Semenic a fost creată pentru practicarea sporturilor de iarnă, fiind amplasată pe platoul Munţilor Semenic la circa 1400 m altitudine şi la o distanţă de 35 km de Municipiul Reşiţa.

Statiunea Semenic este situata in vestul Romaniei si are alaturi o serie de statiuni mai mici, deliciul banatenilor: Secu, Valiug, Trei Ape si Crivaia. Iarna, sunt ideale pentru ski. Se ajunge cu trenul pana la Resita si de acolo cu microbuze sau cu masina pana in statiune (35 km distanta).
Staţiunea oferă iubitorilor sporturilor de iarnă un sezon ceva mai lung decât media anuală în ţară, din noiembrie până în aprilie stratul de zăpadă atingând în medie 60-80 cm. Aici se află amenajate pârtii de ski cu diferite grade de dificultate, teleschi şi telescaun.

La Semenic, partiile de ski pe care le avem la dispozitie sunt in numar de cinci. Pentru incepatori, se recomanda coborarile pe partia Semenic, cu o lungime de 350 m. Mai avem Crucea de brazi - 700 m lungime, Goznuta - 500 m lungime si doua partii grele, pentru slalom si pentru slalom urias - 1 200 si 520 m lungime

Statiunea Semenic este inconurata de cele trei varfuri ale Muntilor Semenic, numai bune de escaladat (dar nu iarna): Piatra Gozna (1 447 m), Semenic (1 446 m), Piatra Nedeia (1 437 m).

Oferte de cazare in Semenic

Vezi oferte cazare ski Semenic

Partii de SKI Semenic

Semenic - partii de ski
Partie
Dificultate
Lungime
Diferenta nivel
Nocturna
Zapada artificiala
Transport
Slalom Urias
mediu
1200 m
220
nu
nu
Teleski
Slalom
mediu
520 m
180
nu
nu
Teleski
Crucea de Brazi
mediu
750 m
160
nu
nu
Teleski
Goznuta
mediu
700 m
180
nu
nu
Teleski
Semenic
usoara
350 m
40
nu
nu
Teleski

# #