TurisMALL
powered by

10 cele mai ciudate genti


LOS ANGELES

Doamnele sunt innebunite dupa genti. Oricate de multe am avea in sifonier, mereu ne va face cu ochiul geanta vreunei colege sau modelul aflat in vitrina unui magazin.

Geanta punguta cu dolariUna dintre cele mai ingeniose genti este punguta cu bancnote de dolari. Confectionata dintr-un piele ecologica, care imita sacut de rafie, geanta s-a bucurat de mare succes in SUA.

Geanta briosaCreata din cristale Swarovsky, geanta designerului Judith Leiber porneste de 4000 $. Geanta are mai multe culori care redau fidel briosa americana si este vanduta doar in magazine exclusiviste. Geanta briosa a fost purtata de Sarah Jessica Parker in filmul Totul despre sex.

Geanta din numere de inmatriculareUn artist din Africa de Sud a creat o geanta din numere de inmatriculare frumos colorate.

Genti exoticeCreatiile artistei Kathleen Dustin sunt apreciate in Europa si America de Nord, unde sunt expuse in cateva muzee prestigioase.

Geanta gogoasaGeanta in forma de gogoasa este realizata din material de plus moale si este decorata cu o pereche de catuse pe post de barete.

Geanta RubikCreata dintr-un material lucios, in nuantele legendare ale cubului Rubik, aceasta geanta este un accesoriu perfect pentru a scoate in evidenta o tinuta simpla.

Geanta cap de mortDesignerul italian Natalia Brilli a avut ideea de a crea o linie de genti in forma de cap de mort. Gentile sunt realizate din diferite materiale, de la catifea pana la materiale lucioase, in nuante ametitoare.

Geanta catelusDaca nu va puteti lua catel, atunci va recomandam gentile in forma de catel. Posetele vin in marimi naturale, iar catelusii folositi ca model sunt renumiti pentru ca le place sa stea in genti si in bratele stapanelor.

Geanta broascaTrebuie sa ai niste gusturi foarte ciudate pentru a putea purta o geanta in forma de broasca.

Geanta tastaturaCu un model simplu, geanta de mai sus este realizata din butoanele a numeroase tastaturi.

Sursa articol


4514

Ghiduri turistice
Evenimente
foto Fete de Saint Nicolas - Bruxelles
Fete de Saint Nicolas sau Sarbatoarea Sfantului Nicolae este un eveniment asteptat cu entuziasm de c..
Cehia  |  Ungaria  |  Italia  |  Grecia  |  Spania  |  Belgia  | 
Stiai ca?
Crocodilii inghit pietre, ca sa capete greutate si sa se scufunde mai adanc?... In Egiptul antic, oamenii isi radeau sprancenele in semn de doliu atunci cand le murea pisica....
Dictionar turistic
Bursa de vacanta - Alocatie baneasca, oferita de stat care acopera total sau partial cheltuielile de calatorie, in conditii in general stabilite printr-o reglementare, atribuita unei persoane ce intreprinde o calatorie de studii sau beneficiaza de o recompensa in numerar pentru vacanta.
7 recomandari