10 Cele mai frumoase baloane cu aer cald

Infoturism.ro > TurisMALL > Atractii turistice >
Cont turist Cont agentie Cont hotel
TurisMALL
powered by

10 Cele mai frumoase baloane cu aer cald


CHAMBERY

Casa zburatoare

Proprietarul balonului de mai jos a fost fascinat de filmul de desene animate "Up”. La conventia internationala a baloanelor cu aer cald din Chambley, Franta, acesta a creat copia fidela a balonului din film: o casuta cocheta sustinuta in aer de milioane de baloane frumos colorate.

Razboiul Stelelor se da in aer

Benoit Lambert, membru al Belgian 501st Legion Fan Wars Garrison, si-a confectionat un balon cu fata uimitorului Darth Vader.

Broscuta vesela

Ce poate fi mai amuzant decat sa zbori cu un balon care prezinta viziunea animata a proprietarului: o broscuta simpatica, care ne scoate limba vesel? Pentru a starni si mai multe rasete, balonul a fost decorat cu o maimutica roz si un soricel.

Shrek ia lectii de zbor

Parada anuala tinuta de Ziua Recunostintei de magazinul Macy aduna cele mai interesante baloane din lume. In 2008, spectacolul a fost intretinut de un Shrek urias care se incapatana sa demonstreze celor prezenti ca poate zbura.

Balonul nava spatiala

Vazduhul oraselului american Ottawa este deseori brazdat de balonul in forma de nava spatiala.

Monstruletii pot zbura

Micutii care urmaresc desenele animate Monsters, Inc. vor fi incantati sa se plimbe cu balonul in forma de Mike Wazowski.

Tortul zburator

Festivalul Baloanelor cu aer cald din Chambley, Franta aduna cele mai ingenioase modele. Balonul in forma de tort aniversar nu se abate de la regula.

Cea mai mare cana de cafea

Gandul la o cafea delicioasa ne convinge sa ne dam jos din pat in fiecare dimineata. Asadar, vederea unui balon in forma de cafea va fi motiv de bucurie pentru multi adulti.

Energie inepuzabila

Rivalul iepurasului Duracell, urecheatul Energizer, a atras atentia asupra lui prin acest balon roz, in forma de iepuras vesel.

Inca o halba, va rog!

Un alt balon cu forma inedita a fost prezentat tot la festivalul din Chambley, Franta: o halba de bere zburatoare.

Sursa


8560

Ghiduri turistice
Evenimente
foto Saptamana culturii - Roma
In fiecare an orasul Roma organizeaza asa-numita "Saptamana a culturii" sau Settimana della Cultura,..
Grecia  |  Germania  |  Austria  |  Irlanda  |  Belgia  |  Spania  | 
Stiai ca?
In Marea Britanie, o persoana bea anual mai mult ceai decat 23 de italieni la un loc?... Exista mai multi oameni care invata limba engleza in China decat cei care o vorbesc oficial in Statele Unite (peste 300 de milioane)? ...
Dictionar turistic
Pensiune - Unitate de cazare particulara, cu aspect rustic, situata intr-o zona turistica.
7 recomandari