10 Cele mai frumoase baloane cu aer cald

Infoturism.ro > TurisMALL > Atractii turistice >
Cont turist Cont agentie Cont hotel
TurisMALL
powered by

10 Cele mai frumoase baloane cu aer cald


CHAMBERY

Casa zburatoare

Proprietarul balonului de mai jos a fost fascinat de filmul de desene animate "Up”. La conventia internationala a baloanelor cu aer cald din Chambley, Franta, acesta a creat copia fidela a balonului din film: o casuta cocheta sustinuta in aer de milioane de baloane frumos colorate.

Razboiul Stelelor se da in aer

Benoit Lambert, membru al Belgian 501st Legion Fan Wars Garrison, si-a confectionat un balon cu fata uimitorului Darth Vader.

Broscuta vesela

Ce poate fi mai amuzant decat sa zbori cu un balon care prezinta viziunea animata a proprietarului: o broscuta simpatica, care ne scoate limba vesel? Pentru a starni si mai multe rasete, balonul a fost decorat cu o maimutica roz si un soricel.

Shrek ia lectii de zbor

Parada anuala tinuta de Ziua Recunostintei de magazinul Macy aduna cele mai interesante baloane din lume. In 2008, spectacolul a fost intretinut de un Shrek urias care se incapatana sa demonstreze celor prezenti ca poate zbura.

Balonul nava spatiala

Vazduhul oraselului american Ottawa este deseori brazdat de balonul in forma de nava spatiala.

Monstruletii pot zbura

Micutii care urmaresc desenele animate Monsters, Inc. vor fi incantati sa se plimbe cu balonul in forma de Mike Wazowski.

Tortul zburator

Festivalul Baloanelor cu aer cald din Chambley, Franta aduna cele mai ingenioase modele. Balonul in forma de tort aniversar nu se abate de la regula.

Cea mai mare cana de cafea

Gandul la o cafea delicioasa ne convinge sa ne dam jos din pat in fiecare dimineata. Asadar, vederea unui balon in forma de cafea va fi motiv de bucurie pentru multi adulti.

Energie inepuzabila

Rivalul iepurasului Duracell, urecheatul Energizer, a atras atentia asupra lui prin acest balon roz, in forma de iepuras vesel.

Inca o halba, va rog!

Un alt balon cu forma inedita a fost prezentat tot la festivalul din Chambley, Franta: o halba de bere zburatoare.

Sursa


7894

Ghiduri turistice
Evenimente
foto Festivalul elen
Festivalul elen se desfasoara anual in perioada iunie-septembrie. Daca in trecut vechii greci juc..
Italia  |  Grecia  |  Malta  |  Romania  |  Franta  |  Belgia  | 
Stiai ca?
Cel mai mare ochi este cel al caracatiţei? Diametrul ajunge la 40-50 cm?... Faimoasa poveste pentru copii "Pinocchio" a fost scrisa de un autor italian?...
Dictionar turistic
Cea mai buna disponibila - Best available - Expresie utilizata in cerintele de rezervare si confirmari, prin care se solicita si respectiv se rezerva cel mai bun tip de camera libera pentru perioada rezervata. Trimiterea cererii de rezervare implica angajamentul clientului de a plati tariful aferent.
7 recomandari